LaserSquad Creative Commons License 2002.05.21 0 0 1
Köszi, nekem valami alternatív kéne aki nem röntgenből dolgozik. Mikor már a röntgenen is látszik valami akkor már régen rossz.
Én ismerek egy nagyon kiváló természetgyógyászt, csak épp nem tudom hogy most hol lelhető fel, talán kiment németbe megint, őt Varró Csabának hívják, vele nagyon elégedett voltam. Azóta voltam két másiknál, de nem voltam igazán eldurranva a hozzáértésüktől, ezért akarok itt mások tapasztalataiból is okulni.
A gerincem az egyelőre kiválóan van, a hátizmaim mozdulnak-záródnak ki sérvszerűen oldalra egy régi sérülés kapcsán, ez hosszútávon persze gerincpanaszokat okoz, mert az egyelőtlen terhelés elkoptatja a csigolyákat, de nem kívánok addig várni.

A reumáról nem sokat tudok, az idegek kavarása ha jól értelmezem a szavaid, de általános elv, hogy a helyes táplálkozás és mozgás az (majdnem) mindenre jó, én a helyedben nyomatnék valami méregtelenítő teát (mondjuk Kombuchát, az olcsó, és király, bár az ize nem fog feldobni), valami vitamint (Centrum, Actival), és megpróbálnék hetente két alkalommal úszni egy-két órát. Specifikusan hogy mit lehet kezdeni a reumával, arról sajna ötletem sincs, de biztos van itt még jó pár hozzáértő ember aki tud segíteni.

Üdv

LaserSquad

Előzmény: AliceCsodaországban (0)