Hókuszpók Creative Commons License 1999.03.18 0 0 144

Uraim !

Többen figyelmeztettek email-ben , hogy lesznek akik direkt provokálni fognak azért , mert védem Elődöt ! Azért teszem , mert olyan „ könyörgöm , akasszuk fel „ hangulat alakult ki már a bíróság ítélete előtt , amit az én igazságérzetem nem tud elfogadni . Akik ismerik személyesen Elődöt azok sokkal tárgyilagosabbak ! A médiának ne higgyetek el mindent ! Én szeretném veletek továbbra is megosztani az Elődtől származó híreimet és a saját véleményemet , már csak azért is , hogy ne legyen teljesen egyoldalú ez a topic . ( Szidni azért még lehet ha hülyeséget írok ! Én is tévedhetek . )

Eddig elég sok öngólt rúgott a nyomozó hatóság az ügyben , most jön a következő , a biztosítási csalás ! Előbb azonban…

Cold :

APEH…
A témához csak annyi köze van , hogy neked válaszoltam , te vetetted fel , hogy Bárándiék mindenkit kimosnak a sz…. –ból ! Én csak arra próbáltam rávilágítani , hogy ez nem igaz ! Ők sem tudnak mindent elintézni . Ezentúl neked példákat nem írok mert nem érted meg ( TOM te se…) és különben is minden példa sántít .

Szóval , Előd szerint , neki nincs biztosítási csalási ügye !
Az történt , hogy két lány lebukott annál a biztosítónál ahol ő is kötötte a „biztijét” ! Miután kirúgták , a nyomozók megkeresték őket , hogy nem csaltak-e az Elődnek is valamit . Azonban hiába ígértek a lányoknak „vádalkut” eddig semmi bizonyíték nem került elő ! ( Lehet , hogy FLM rajongók…) A sajtó persze lecsapott a nem létező ügyre és kezdődött a színezés ! ( TOM bemásolta , hogy lehet a semmiből cikket írni . )
Szóval folyik a harc rendesen…

Cold , most jöhet a beígért bizonyíték ! Ígérem az ukránoktól megvédelek !
Azt is írod : közismert , hogy cuccol… Hol olvastad ezt ? Kitől hallottad ?
Itt már más is megírta aki ismeri , hogy NEM NARKÓS ! ! ! Én is jól ismerem , többször dolgoztam vele és még soha nem láttam a szemén , hogy be lenne lőve ! Pedig közvetlen a színpadra lépéskor néztem a szemébe ( !!! ) és már amilyen régen dolgozom sztárokkal hidd el , hogy észrevettem volna ha egyszer is be lett volna lőve . Az , hogy ezt-azt kipróbált még nem jelenti azt , hogy narkós .

Tisztelt hzolee !

Bp-en élek ! Tudom , hogy sok mindent el lehet intézni de ….
Szerintem az Ügyészségi Nyomozó Hivatalt senki nem tudja befolyásolni . Ők leteszik az iratokat ( csak a bebizonyított tényeket , nem azt amit a Népszabadság feltételez ! ) a bíróság asztalára és a sajtó mindent meg fog írni . Itt már nem tudnak az újságírók másítani , csalni , kiszínezni annyira . Ezért bízom abban , hogy nincs az a bíró akit ebben az ügyben meg lehetne „ venni „ ! ( Igen , a felkiáltójel ezt jelenti nálam ! Bízom benne ! ) Egy „gyanús” ítélet és azonnal kirúgják… erre céloztam !

Tisztelt MuzX !
( 03-16 22:39 )

Pontosan így érzem én is ! Ezt mifelénk úgy hívják , hogy az „SI” tényező ! ( Sárga Irigység )

Tisztelt Gap !

Te (is) legalább megértetted , hogy miért védem . Szerintem ilyen a helyes hozzáállás mint a tied ! Szidni lehet azért amit elkövetett , de amit nem …

Datong !

Kire gondoltál ? Mint írtam a nagy nyilvánosság miatt szerintem most nem lehet !

TOM kedves !

Nem láttad az AKTÁ-kat vas. Este 7-kor ?
Nincs kábítószeres ügy ! Nem volt bizonyíték se jegyzőkönyv , se orvosi igazolás arról , hogy KÁBÍTÓSZER HATÁSA ALATT ÁLLT volna a baleset okozásakor . Az , hogy előtte pár nappal valamit fogyasztott ( mert csak erről volt szakvélemény ) nem számít !!! Csak rá akarták húzni azt , hogy kábszeres , ha már egyszer úgyis bevallotta , hogy régebben kipróbált ezt-azt ! Erre persze azonnal beindult a színezés ! A Népszabadságról csak annyit , hogy amióta megvan annyit hazudtak már össze , hogy csak na !
Nézzük például ezt amit te bemásoltál !
Első sor : Összemossa a két szakvéleményt egy ügyes cáfolattal ! Senki nem cáfolta , hogy az első vizsgálat kimutatott bizonyos anyagokat ( nagyon kis mértékben…) ami viszont nem csak a kábítószerekben található meg ! (hanem más anyagokban is , pl. só , mák stb. ) Tehát nem lehetett bizonyítani belőle semmit . A második vizsgálat már teljesen tiszta volt ! Tehát biztos , hogy nem függő , mert akkor nem bírta volna ki 2 hónapig !
Aztán a cikkben jönnek a tények , majd a cikk végén a szokásos ferdítés ! Ezt idézem olyan szép : „ Erős túlzás tehát az utóbbi eredményre hivatkozva azt állítani , vagy akár csak sejtetni is , hogy Császár a baleset előtt nem fogyasztott kábítószert ! „
Senki nem állított ilyet , sőt Előd maga mondta , hogy elszívott egyet pár nappal a baleset előtt ! DE a lényeg egy szó : ELŐTT ! Hogy mi volt a baleset előtt valamikor az nem számít , hanem az , hogy a baleset okozásakor milyen állapotban volt , csak az számít ! Azt pedig vizsgálták jó sokáig és nem találtak semmi komolyat ! ( Tehát józan volt és nem volt belőve ! Csak ez így már nem olyan nagy hír !!!)
Ugyanis a tények bebizonyították , hogy a baleset OKOZÁSAKOR NEM ÁLLT KÁBÍTOSZER HATÁSA ALATT ! Ez a lényeg ! A többi meg csak a rizsa.
Ha ezt nekem nem hiszed el akkor várd meg a bírósági ítéletet ! De te már előre tiltakozol ( nem vagy egyedül…) a leendő ítélet ellen is , abban az esetben , ha nem csukják le jó sokáig ! ( A kábítószerre még nincs érvényes szabályozás a baleset kapcsán , pont ezért van különvéve „kábítószerrel való visszaélés” címen , hogy ezért is el lehessen ítélni , ha hunyó ! Tehát ki fog derülni ! )
A biztosító ügy ! Nekem zavaros !
„ Lapunk megtudta ( Legalább egy utalást kitől )….valaki ( Anonímusz , csak úgy elmondta , netán övé a bömcsi ? Akkor hol a rendőrségi jegyzőkönyv ? )…..megkíséreltek ( ha csak megkísérelték akkor hogy-hogy van karton ? ) Meg nem nevezett biztosító társaság feljelentést tett… ( Ez igaz , de ki ellen ? )

Előd azt állítja , hogy blöff az egész ! Én elhiszem neki , ismerem a biztosítókat is meg a módszereiket is ! DE ti természetesen kételkedhettek . Csak előre ne kiáltsátok ki bizt. csalónak is…
Várjuk ki a végét !

Tisztelettel : Hókuszpók

Ui. : TOM ! Jókívánságaidat megkaptam , feleségem üzeni : megyünk ! Két hétre !
:-)))