Flame Creative Commons License 1999.03.17 0 0 118
Na látom sikerült a gondolataimat félreérthetöen prezentálni. Ugyhogy most eloszlatnám az általatok oly'nagyon kifogásolt hozzászólásrészletet körüllengö féreértést:
- én nem azt mondtam, hogy a nöi orgazmust SOHA semmilyen formában sem lehet érezni, csak azt jegyeztem meg, hogy túlzás állítani, hogy MINDIG érezhetö. Mint ahogy már más is mondta, pusztán az összehúzodásokból nem lehet mindig tájékozódni. Az egyéb jegyeket pedig köszönöm szépen, de én is felismerem. :-)

Ma volt szerencsém a témával behatobban is foglalkozni és DIREKT figyeletem a vitatott résznél. S míg maga a tény annyira eltéveszthetetlen volt, hogy akár még a szomszéd néni is percre pontosan megmondhatná mikor mi történt, én (mert a T.asztaltársakért mindent, ugye) kipróbáltam gyorsan, hogy mikor mit, és azt kell mondanom, ha nem teljesen bent és mozdulatlanul kisértem az eseményt, akkor bizony az összerándulásokból szart se éreztem...
Nem kétlem, hogy Gizi tudja miröl beszél, Mr Spock is tudja miröl beszél, söt a szakkönyvek is tudják...de azt, hogy én az enyémmel mikor miböl és föleg mit érzek, na szerintem azt csakis én, és kizárólag én tudom!

Mr Spock
Ne vegyél ilyen komolyan, csak vicceltem. :-) Tudod, vicc. A vicceköl is van könyv, szerintem nem ártana azt is olvasgatni. Tudod nem irhatsz mindig úgy, mintha könyvböl másolnád. Ezért piszkállak csak, mert tetszik amit csinálsz, de... nem lehetsz mindig ilyen "komoly". Még a legdurvább szakkönyvekhez is ír a szerzö egy lazább hangvételü bevezetöt...

KillerJack!
:-)))
"...abban igaza van gizinek, hogy ha napközben durva vagy egy hölggyel, esetleg meg is bántod, akkor nem igazán várhatod el tole, hogy rád hangolódjon az ágyban..."

So'sem vagyok durva egy hölgyel, különösen akkor nem, ha az ágyamba akarom csábítani! ;->

Fl@me