Avass Creative Commons License 2002.05.15 0 0 3674
Hello Lecso11
Úgy látom Te csak ritkán jársz erre, ezért külön a kedvedért leíromaz eddigi fejleményeket.

Az első körben szavazást tartottunk a helyszínről (Paks), arról, hogy street legyen, vagy egészpálya (egészpálya lett megszavazva, méghozzá teremben). 16 topicos szavazott, ezek közül 1 fő (Bazsy) volt kaposvári. Éppen ezért úgy egyeztünk meg Feribával, az ötletgazdával, hogy a légiósszabály úgy szól: csapatonként min. 1 topicosnak mindíg a pályán kell lennie. A csapatok létszáma egyébként 5-8 fő (ez még csak tervezet).

Én javasoltam, hogy mind a 4 jelentkező városból legyen 1-1 koordinátor, aki az onnan induló csapat(oka)t összeállítását, indulását megszervezi, és tartja a kapcsolatot a szervezőkkel (akiket még nem neveztek meg a paksiak). Tehát a koordinátrorok:
Körmend: Belfera
Paks: Feribá04
Kaposvár: Bazsy
Szolnok: Avass
Azt is kértem, hogyha valaki közűlük nem tudja vállalni, az szóljon. Mivel eddig senki sem jelezte ezt, ezért még Ők azok a személyek, akkikel a kosarazni vágyóknak fel kell venniük a kapcsolatot.

Most itt tartunk. Következő lépésként időpontegyeztetés folyik, azt kéne megírni, hogy melyik az a hétvége, amikor biztosan nem érsz-értek rá a nyáron, tehát 06.01.-09.01. -ig.

Köszi az együttműködést

Előzmény: Lecsó11 (3671)