Ambree Creative Commons License 2002.05.15 0 0 1945
Sziasztok!

Tegnap találtam meg ezt a fórumot, és igyekeztem elolvasni pár hónappal korábbtól mostanáig, hogy miket nyomtatok.
Április 17-én rendeltem egy 307-est:
Peugeot 307 Presence 1.6 16V, sidobre ezüst
+ ditiklima, fedélzeti, cdtár, 16os felni, napfényteto - 4.010.000 Ft
Most egy kis 5 eves Citromos AX-unk van a felesegemmel, es egy szammal nagyobb autot kerestunk. Sokaig Xsara-t akartam ugyanilyen motorral, de aztan korulneztunk. A felesegem elso latasra beleszeretett a 307-be, es szerintem is nagyon szep, es az egyeb dolgai is nagyon meggyozoek. Nem is emlitve, hogy a felesegem Matavos, es a 307-re 7% a kedvezmeny (ez utan mar egy szonyeg sincs ajandekba).
Sajnalom, hogy gondok is vannak egyes autokkal, neha nem is akarmilyen - remelem nekem nem jut beloluk, talan a relativ keves nagy cpu-igenyu felszereles miatt nem lesz reset gondom. Meg szeretnem olvasni a tovabbi hozzaszolasotokat, esetleg megosztani veletek a tapasztalataimat, elegge muszaki bealitottsagu vagyok - velemenyem lesz, az biztos. (pl egy nokia 6310 szoftverdolgait szivom mostansag, talalom a bugjait, de boccs az offtopicert).
Egy dolgot hadd kerdezzek, tobszor is lattam azt hogy szvsz, es nem tudom it jelent. Remelem nem vagyok tul gyenge, ha olyan akkor inkabb magaba kuldjetek. koszi.
Egyebkent mar alig varom hogy megjojjon, bar csak juniusra van visszaigazolva.
Ja, olvastam itt olyat is, hogy valami programok tolthetok bele, mint pl a nappali vilagitas meg ilyenek. Ugye ez nem ugy megy, ahogy valaki emlitette, hogy netrol letolt meg ilyenek - valaki hozzaerto, ha meg nem volt, legyen szives magyarazza el.
Köszi

Üdv,
Ambree