Iván Gábor Creative Commons License 2002.05.15 0 0 561
levelem az ATV-hez;

Tisztelt ATV!

2002.05.12-én a "Kössön belém" című műsorban Egely György által nevem megnevezésével elhangzottakhoz a következőeket nyilatkozom; Egely György a mai napig nem tudta elküldeni számomra az állítólagosan általa elvégzett vitalításmérő hőhatásvizsgálatait. Tudomásom szerint ilyen mérések nem is léteznek. A vizforgatásos kísérleteiről tudok csak, ahol a jelenlegi vitalításmérő nem került vizsgálatra.
---------------------------------------------
Kérem a fenti nyilatkozatomat, mint a műsörban megnevezett fél reagálásának lehetősége miatt a következő műsörukban beolvasni szíveskedjenek.Köszönettel: Iván Gábor

Mellékelem ez ügyben a napokban ismételtem megküldött levelem.

"Kedves Egely Gyuri!

A Satelit tv műsorban velem (Iván Gáborral) kapcsolatos megjegyzésedre reagálva talán nem árt megemlítenem, hogy elolvasni, csak azt tudom, ami létezik. Több egykori közeli ismerősöd, pl. Kása Zsolt szerint, semmiféle hőhatást vizsgáló kontrolkísérletet nem végeztél a most forgalomban lévő vitalitásmérő készülékeddel. Vízforgatásos vizsgálataid vannak csak tudtunkkal. Paulinyi Tamástól is hiába kértem, hogy küldje el számunkra az index tudomány rovatában folyó vitához a mérési eredményeit, ezt ő sem tette meg a mai napig.

Tehát ha ezek ellenére még is léteznének az általad "vitalitásmérőnek" nevezett készülékkel kapcsolatos hőhatással kapcsolatos vizsgálati anyagod, azt kérlek minél hamarabb küld el számomra, hogy mielőbb elolvashassam.

Üdvözlettel: Iván Gábor"