x3x Creative Commons License 2002.05.14 0 0 703
Sziasztok!
bucibá:
A kép a partrész kialakításról kíváló, de egy helyen hiba van a dolgoban. Ugyanis ha a fóliát nem viszed ki egészen a fűig, akkor a fű és a gaz bele fog nőni a kavicsok közé és a végén nem fogod tudni, hol van a fű alatt kavics, és az milyen magas áll ki. Aztán jaj a fűnyírókésnek. Persze nem az első évben lesz ezzel gond hanem a következőkben. A harmadik év után én legereblyéztem a kavicsot és sima fekete fóliát terítettem alá. Így már nem tudja átnőni semmi.

wilm:
Örülök, hogy jó volt a cím. A zeolittal kapcsolatban valóban sóoldalt van írva, ezt elnéztem. Nos, férfiasan bevallom, annyira elnéztem, hogy én sósavat használtam. Tuti fehérek és tiszták lettek a kövek.:)))
Szerintem használj sóoldatot, azt írják, de hogy az mit tud tenni rövid idő alatt a kőzettel ilyen alacsony koncentrációban, azt nem tudom.

AquaPet:
én is jártam arra, vettem néhány "dobozos" növény, tavirózsát. Nos ezt nem ajánlom igazán, mert egy hónapja semmi nem látszik belőlük. Lehet, hogy csak én nálam van ez így, de semmi nem hajtott ki.

Bond:
Nagyon jó a kis híd
Fogadjunk jövőre megduplázod a tavad a méretét :))) Ez szokott lenni a folytatás.

Ez egy 5 napja készült kép, ma már 10-15 rózsaszín és sárga virág díszeleg a tavirózsáimon:

üdv mindenkinek
...
a

Előzmény: bucibá (681)