___Lancelot__ Creative Commons License 2002.05.14 0 0 126
Egy sikeres vagyon elleni balhé titka, hogy a balhé előtt híreszteld el a környezetedben, hogy sok pénzre tettél szert. Szórj is valamit, amiből azt hiszik, hogy tényleg sok pénzed van. Utánna kövesd el a balhét, de úgy, hogy betonbiztos alibid legyen a büncselekmény időpontjára. Legyen egy-két ügyvéd ismerősöd, aki a zebedben van valami más balhéért amit ők követtek el, és az ügyvéd jó ügyvéd. Nem árt, ha a neveden nincs semmi vagyon, ingatlan, vagy más. Szólj a rendőröknek, hogy a kirablandó banktól a megye határon belül jó messzire fegyveres rablás van folyamatban. Szólj nem sokkal késöbb a rendőröknek, hogy jó messze megint valami nagy balhé van (Emberölés, katasztrófa, stb). Nem sokkal később megint szólj, vagy más szóljon, hogy újabb bankrablás van jó messze attól a helytől ahol te akarsz bankot rabolni. Na és ha már minden rendőr elküldtél és üres a város, akkor jöhet a bankrablás. A biztonsági őrt ne lődd le, mert őt úgy oktatták, hogy bankrablásnál figyeljen meg annyira amennyire lehet, nem fog bántani. Hatástalanits, és ha mindenáron lőni akarsz, csak a plafonba lőjj, ugyanaz a hatása, mint a móri rémek tettének.
A biztonsági kamerákra figyelj, de ha bukósisakban mentél be arra sem kell. További részleteket az Emil cimemen egy szebb jövő reményében. Én szervezek, Te megcsinálod jelszóra válaszokat várok!!! Én is szeretem a whiskyt, de nem a viszkist.