maher Creative Commons License 2002.05.13 0 0 15

"Azonban azzal, hogy folyton felhívják rá a figyelmet azt akarják elérni, hogy jobban törődjünk a történelmünkkel, és vegyük figyelembe a történelem által bemutatott buktatókat. El kell ismerni, hogy ez a konzervativizmus súlyosan visszafogja a fejlődés lehetőségét, ugyanakkor megvéd számos holtvágánytól is. "

Véletlenül sem azért csinálják, hogy ötvenszer elmondhassák, hogy polgári polgár polgár polgár. Esztergomba sem azért kell felúszni, hogy benyaljunk a hívőknek, és ájtatoskodjunk. Á dehogy.

Én csak egyszer mondom el:

Ennyire NE AKARJÁK felhívni a figyelmemet semmire! Még simán kommunizmus volt, amikor már többezer oldalt olvastam a magyar történelemből. DOLGOZZANAK, építsék az országot! Legyenek értékeik, de ne legyen 5 lépésükből 4 az állítólagos értékek öncélú hangoztatása...

Isten bocsássa meg, de nekem inkább az jött le, hogy a 4 évből minimum hármat üres lózungok hajtogatására, álszent alakoskodásra, és kamu hagyományőrzésre fordították. Hofi megmondta a frankót régen: "a testvéri szovjet város küldött lenin szobrot. Úgy iányzott, mint a falat kenyér..."
A mileniumi zászló se volt jobb semmivel.

Fenntartom, hogy az egész marhaság, nem a korona miatt, hanem mert csak önző propaganda volt az egész.

Előzmény: Molaf (12)