flowachild Creative Commons License 2002.05.11 0 0 221
Üdv mindenkinek!

Először is köszönöm a honlapot megillető együttérző hozzászólásokat! :) Azt hiszem "megérdemlem" 2 átdolgozott nap után, amit azzal töltöttem, hogy valami megtekinthetőt hozzak létre... :)
Persze még közel nem végleges a formátum, inkább csak amolyan "demo" oldal, amin még jócskán lenne mit formálni, de EHHEZ KELL A TI SEGÍTSÉGETEK IS!!! KÜLDJETEK KAPCSOLÓDÓ ANYAGOKAT, BÁRMIT!!!

Ja igen, mielőtt elfelejteném: ma végre vezettem a barátom 2.4-es kombiját! :) ISTENKIRÁLYSÁG, ahogyan az az autó siklik az úton!!! :) ÉS az a nyomaték... (Akkor milyen a hahengeres vajon?!)

gma: Hallanod kellene, hogy az 1.8-as karburátorosnak milyen hangja van (direktbe kötött böszme ventillátorral...:)! Nem gyenge, hidd el!

Omegafan: Köszönöm a gratulációt, remélem ez már csak jobb lesz! Ami a digit gépet illeti: VAN! Kettő is! Szervezzük meg a talit, én fényképezek szívesen! :)

Lozsa: A vízhőmérséklet-témát saját kútfőből merítettem, a saját tapasztalataimra hagyatkozva. Volt ugyanis benzines is, (turbó)dízel is, ez utóbbihoz volt szerencsém hengerfejesen is, meg nem egy másik Omcsiban ("Ommi", ahogyan a németek mondják...:) is ültem már, és mindenhol ez volt. A termosztát ugyanakkor hivatalosan 92-nél nyit, tehát 90 alatt nem teljesen normális, de szerintem nem hiba...

qwer: Köszönöm Neked is a gratulációt.

Végezetül megkérnék mindenkit arra, hogy SEGÍTSE A HONLAP ÉPÍTÉSÉT MINDEN ÚTON-MÓDON!!!

Minden jót!

flowachild

U.i.: Már folyamatban van bannercsere-akció a GSI.HU portállal! :)