Dzsokonda válasz erre | adatok | e-mail 2002-05-08 22:44:51 (51)
Ha neked a Korona cirkuszt jelent, csak sajnálni tudlak. Érdemes lenne látnod azokat a csoportokat, főleg a gyerekeket, akik megnézik. A nem bolygatásban persze egyetértek.
Ettől mindig megáll az eszem:-((((
Tudod, te mit jelent az, hogy NEMZETI MÚZEUM????
Az a hely, ahol egy NENZET a nemzeti erekjéit bemutatja!!! Ahol, mindig mindenki megnézheti, csoportok, egyének, külföldiek, határon túli, és inneni magyarok, szóval MINDIG MINDENKI!!!
Most meg csak akkor, ha éppen nincs ülésszak, és csak vezetett csoporttal, és összesen kettő percet ott töltve, mert már kell is továbbmenni!:-( Tehát, most sokkal, de sokkal kevesebben tudják megnézni a koronát, mint tudták a helyén, a NEMZETI MÚZEUM-ban!!!
Mellékesen, senki, soha egy szóval nem említette, hogy vissza akarnák vinni!!! Ezt is csak a Viktor mondta:-))) És, ha valamit ő mond, akkor az már úgy is van???
Jól megvédi, a hazát, és a Szent Koronát, azoktól, akik nem akarják bántani:-(((
Ti kis hülyék, meg ájultan néztek fel rá, hogy milyen hős:-)))
Ez olyan, mint amikor tizenévesen megvédtem egy lányt, a szomszéd kutyájától!!! Igaz, a kutyát tíz éve ismertem, és tudtam, hogy egy légynek sem tudna ártani, de ezt a lánynak nem árultam el:-)))