Birka vagyok BEEE Creative Commons License 2002.05.09 0 0 79
Nézd, én nem igazán foglalkozom egy ideje úgy általában a pol.fórummal hála néhány moderátornak :-(
Az a pár topic, amibe néha belenézek, meg nem jelent semmit.
Amiről én beszélek, azt nem itt a fórumon látom, hanem tapasztalom az IRL, nagybetűs Életben :-(
Hogy egy a hatalomról lemondani képtelen "ember" és néhány társa szabályosan lázítja az ország lakosságának egy részét. Hogy mindent megtesznek annak érdekében - egyelőre úgy-ahogy fenntartva a látszatot - hogy a nekik nem tetsző emberek ellen lázítsanak mindenkit, aki bedől nekik :-(
Orbán nekem mindigis ellenszenves volt, amióta ismerem, de ez azt hiszem, nem jelent semmit. Kovács, vagy Medgyessy sem tartozott soha a kedvenceim közé. De azt a hatalmi tébolyt, ami ovira szinte a kormányrakerülésük percétől jellemző még egyikükön sem vettem észre. Sem most, sem a maszop négy éve alatt. Sőt! Még Horn húzásai is messze alatta maradtak annak, amit ovi művelt. (pedig gyulust már csak a rokonsága folytán sem tudom szeretni ;-) )

Ui: azért annak örülök, hogy legalább belőled előbújik helyenként az ember. Lehet, hogy egyike leszel még a kellemes csalódásaimnak? :-))))))))

Előzmény: rinpoce (76)