LVH nick Creative Commons License 1999.03.17 0 0 144
Lassan már az egész LHV átköltözik ide.:-)
Szeretnék néhány gondolatot a nemjárókhoz. Tettem egy kis történelmi kitekintést az ügyben és az a helyzet, hogy mióta emberi kultúra létezik, az ágyas és pénzért szabadon kapható no(vagy fiú) a világ minden táján uralkodó és természetes jelenség volt. Valahogy a kereszténység és valahány azonos gyökérrol induló tesója(iszlám, judaizmus stb.) tette bunössé az erre irányuló törekvéseket, oltotta be az emberekbe, hogy ettol ok kisebbek vagy üldözni valók lesznek, úgy a férfi, mint a no. Egy teljesen eltorzított és szabályok nélkül értelmezett világról beszél most minden ellenzo, s ezért nem sikerül megértenie.
A lánnyal való együttlét során nem emberi érzelmeket akarok venni, hanem egy jó feneket, mellet vagy akármit és ehhez egy jó eladót várok, aki kedves és szolgálatkész. Ennyi. Ez üzlet és pont olyan üzleti kapcsolat mikor bemész zoknit venni. Innentol nagyjából mellékes, hogy mit gondolhat a szolgáltató (mert szinte minden boltban lenéznek, autó és zoknivásárlás közben is és legfoképp a hátad mögött) de ha nem tudják elhitetni, hogy te vagy a legfontosabb, nyilván nem mész oda többet (hacsak nincs más választásod). Ha meg média van a kezedben, megoszthatod a tapasztalataidat, hogy más se menjen vagy ajánlhatsz valakit. A lányok is csak ezt követik, ki-ki intelligenciája szerint. Volt lány az út szélén, aki elélvezett velem és nem kamuból és volt extrémluxuspicsa, aki ha olyan lenne a noi nem, kihalna a világ. Nem lehet általánosítani. Mázsaszám találhatod a felcserélheto, felejtheto noket (akik mindenképp pénzbe kerülnek) s ehhez nem kell a sorra menned - élhetsz egy ilyennel könnyen házasságban is. Élhetsz frusztráltan, hogy nem tudod megvalósítani vágyaidat pénz hiányában (s nem csak a szexben, bár az unplugged emberek okozzák számomra a legnagyobb kavart, mert keseruek és boldogtalanok) A lányokhoz rendszeresen járó emberek szerintem sokkal erosebb szexuális érdeklodéssel rendelkeznek, mint az átlag(?), így ezt egyfajta hobbiként is lehet értelmezni. Van aki bélyeget gyujt, mások meg numerákat.
A kapcsolatokban pedig tapasztalatom szerint mindig van valami hiányérzet - tisztelet a ritka kivételeknek. Most azért dobjam fel az egyébként kiegyensúlyozott, mondhatnám szinte boldog kapcsolatot, mert a barátnom csak sötétben, fürdés után és fekve szeret csak szeretkezni s azt is csak hetente egyszer? Inkább elmegyek az üzletbe és veszek egy irdatlan nagy szexuális együttlétet, és mindezt úgy, ami az összes igényemet kielégíti. S utána hazamegyek és nem keserítem az asszony életét olyan vágyakkal, amire semmi kedve nincs.
No, majd folytatom, dolgozni is kellene valamikor.......