flowachild Creative Commons License 2002.05.08 0 0 201
Még valami:

A Müller Opelről csak annyit, hogy a (184)-ben említett 100 ezer forintos motorvezérlő Bosch computert náluk vettem, és - kapaszkodjatok! - HIBÁS VOLT!!! EGYÁLTALÁN NEM MŰKÖDÖTT!!!

Több mint 4 hétbe telt mire hajlandóak voltak másikat adni, de ehhez "be kellett vizsgálni" a kütyüt, ami úgy történt, hogy a volt HungaroSzervizhez kellett vontatni az egész városon keresztül az amúgy éppen emiatt a kütyü miatt MOZGÁSKÉPTELEN autót!!! Ja, és majdnem buktam az egész 100 rugós kalandot, mert csak véletlenül derült ki, hogy ha nem szakszervizben szereltetem be az alkatrészt, akkor annyi a garinak... És nem szakszervizben állt az autó, amikor kipróbáltuk és persze nem működött!
Szerencsére van Opel-es ismerős és kiállítottunk egy kamu papírt arról, hogy ott rakták be és nem működött. Szóval nem sokon múlott (ők VÉLETLENÜL SEM SZÓLTAK ERRŐL ELŐRE!!!), hogy bebukom a 100 rugót, csak azért, mert hibás (láthatóan előzőleg már HASZNÁLT!) alkatrészt adtak... Jó fejek k*rvára! (A Boschnál amúgy 200 ezer felett lett volna ugyanez a berendezés. Arról nem is szólva, hogy 2 álló napig kellett telefonálgatni ide-oda mire kiderült, hogy hol lehet ilyet egyáltalán beszerezni, a kódok ugyanis tökéletesen eltérnek, és volt olyan bolt, ahol azt mondták, hogy ilyen motorkódú (18SV) Omega NINCS IS!!!)
Ennyit a szervizekről meg az alkatrészekről meg a rohadt "egynyolcas" karbis motorról...

Tiszteletem!

Előzmény: kelemenb (193)