Scourge2002 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 26
No, te felebarát, értsd meg végre az általad kifogásolt mondat jelentését! Kovács elnök (no meg mindenki más a pártban, meg a msáik pártban is), egyfolytában azzal jött 7-e előtt, hogy mpedig kormányváltó hangulat van, és az emberek többsége a baloldallal szimpatizál. Aztán ott van még ma is a köztereken az a bárgyú mosoly, meg, hogy "Velünk az ország". Namost, ha állítolag velük az ország, meg őket akarja a nép, meg ilyenek, akkor engedd már meg, hogy azt kérdezzem: Miért félnek attól a néptől, ami állítólag velük van? Nem kérdőjeleztem meg az mszp-győzelmet! Csak megkérdeztem, hogy mire a szájtépés, és mire a fasisztázás. Ennyi.

S mint jómagad is láthatod észrevettem, hogy vitaforumon vagyok, mint ahogy ebben a pillanatban is viatkozunk, vagy mifene.

Engem nem az ellenvéllemény, hanem az értetlenkedés zavar. A gratulációs hozzászólást, melyet később fikázásnak minősítettem, először megpróbáltam lazán megválaszolni. Nem estem a torkodnak, így nem hinném, hogy állíthatod: zavar az ellenvélemény, és negligálok minden nem azonos nézettel bíró hozzászólót.

Előzmény: James di Fulig (25)