Scourge2002 Creative Commons License 2002.05.08 0 0 24
Nos, nekem nem tűnt fel. Mivel viszont te így értelmezted, valóban hibát követtem el a fogalmazásban, hiszen nem voltam arra tekintettel, hogy más nem biztos, hogy ugyanúgy fogja érteni mint én, azt amit én írok. Mivel bizonyos szavakat, kifejezéseket úgy használunk, ahogy azt környezetünktől megtanultuk, sőt még alakítunk is rajta, továbbá mindannyian más környezetben nőttünk fel, és mindannyian mások vagyunk, ezekből küvetkezik, hogy nem ugyanazt értjük ugyanazon kimondott kifejezés alatt.

Az "állítólag" meg nem kérdőjelez meg semmit, csupán annyit állít, hogy jómagam nem számoltam szavazatokat, és csupán hírekből értesülök ilyen jellegű információkról, így számomra az a dolog, hogy az mszp megnyerte a választásokat több médium egybehangzó állítása, ettől lesz "állítólag" az állítás.

Így már érted, hogy én hogyan használtam ezt a szót?

Scourge

Ui.: Ugyanakkor nem értem, hogy te mi alapján kezdtél rögtön fikázni? Vagy ez egy ilyen szokás-dolog kérdése? Valaki ír valamit, erre megnézzük, hogyan lehet frappánsan lefikázni, csak azért mert nem egyezik a vélemény? Ugye nem szdsz-szavazó vagy, azok állítólag a toleranciát hírdetik.

Előzmény: James di Fulig (21)