Szigi101 Creative Commons License 2002.05.07 0 0 338
Kösz gstyle a korrekt választ, bár SZVSZ kár volt ezt a vérgőzős topicot felhozni.

A rasszizmust úgy értettem, hogy a négerek simán le "fehérhernyózzák" a fehéreket a számaikban, míg ha mondjuk huhogás van a nézőtéren a FTC-Ajax alatt, abból világraszóló botrány van. Igaz, amiket írsz KKK-ról, meg társairól, csak éppen úgy érzem, hogy nem mérnek egyenlő mércével, ha rasszizmusról (vagy akár antiszemitizmusról) van szó.

pina: Más zenei stílusban is énekelnek csajokról (pl. "Ékszer - a lelked - gyermek - hova rejtselek? - Ékszer - a lelked - félek - eltöröm fényedet"), csak éppen szerintem a nőket nemcsak leszarni-lehugyozni, meg dugni lehet, hanem uram bocsá´ szeretni vagy tisztelni.

pénz: na de éppen a gazdag feketék énekelnek fuxsszal a nyakukban, hogy nekik milyen jó, a fehér hernyóknak meg nem! (jó, jó, nem tudok példát mondani, de Te talán igen).

Összegezve: tisztelem a rapzene kedvelőit (már nem olyan vérgőzős a véleményem, mint amikor elindítottam a topicot, főleg, hogy úgy érzem, mintha egy kicsit menne is ki a divatból a rap), csak éppen nem tudom, hogy a feketék - számomra agresszív - kitörési próbálkozásainak miért vagyunk részesei mondjuk egy szórakoztató TV-adón.

Előzmény: gstyle (337)