Sz. István Creative Commons License 2002.05.06 0 0 8
Szia!

Nem tudom, az Egely-kerékről halvány gőzöm sincs. Ez gondolom csak egy rész lehet azon a szabadegyetemen, tehát elhamarkodott tűnhet az általánosítás csak őmiattuk. Ne hidd egyébként, hogy én például feltétel nélkül elfogadnák mindenféle zagyvaságot, azt hiszem egész jó szimatom van a sumákhoz. Ha megérzem valahol, hát lépek onnan, ennyi. Talán úgy tűnhet kicsit túlértékelem Szepest. Nem így van. Nem hozzá vagyok hű, vagy hasonlóan máshoz, hanem magamhoz, a saját elveimhez. A célhoz amihez, ha Ő segíthet, akkor ajánlom másnak is, hátha neki is beválik. Ami közelebb vezet a lényeghez, az nekem minden pénzt megér, de a pénz nem ér meg nekem mindent.
Szerintem csak részletkérdés, hogy ha teszem azt a szerelemről akarsz hallani megkérdezed egy okos ismerősödet róla, esetleg HIM-et hallgatsz, vagy elolvasod pár szerelemes versét Adynak, ez csak ízlés dolga.
Ne menjünk át offtopicba. Én még nem találtam Szepes Mária könyveiben olyan dolgot, ami nem vitathatatlanul nemes emberi értékek értékét bizonygatná. Ha már itt tartok – beszélhetnénk arról a pár szép dologról, amit Te találtál az ő könyveiben. Írj le egy-kettőt, ha van kedved – én tényleg örülnék neki. (Plusz még az alaptémától sem térnénk el nagyon.)
Te miért vagy Kriptoman, meg akarsz minket ijeszteni?, - mert én megijedtem.
Egyébként itt van bennem is valahol a fenntartásod ezekkel a dolgokkal szemben, így valahogy Te is, csak messzebb engedem a lovaimat legelészni, majd meglátjuk ki jár jobban.
Ja egy kérdés a végére: szerinted mi nem fikció?

Előzmény: Törölt nick (7)