Iván Gábor Creative Commons License 2002.05.04 0 0 551

Kedves Laci!

Azért kezdtem akkor azzal, hogy egy megfelelően felmelegített halott emberi kéz lenne csak szerintem mindenki számára meggyőző.

Bár Egely amennyire megzakkant, még ott is el kezdené magyarázgatni, hogy még maradt életenergia például a több hónapja meghalt és fagyasztva tárolt levágott halott emberi kézben.

Ezért mondtam azt, hogy Egelynél és a benne hivőknél már nem számítanak a racionális és logikus érvek. Vallást teremtett maga körül.

Egyébként Laci már többen leírták itt, hogy ha a kezedre és a kerékre együtt húzol egy zacskót, akkor a kezed és a kerék között semmilyen a normál méréstől eltérő anyag nem gátolhatja az állítólagos "vitalításenergia" áramlását. Persze a levegő áramlását az gátolja. És csodák csodájára ilyen körülmények között sem nagyon akar müködni a kerék.

Ez a módszer még sokkal jobb az és egyértelmübb az általad ajánlottnál.

Az Egely kereket csak a mozgó levegő müködteti és semmi több. Ha Egely ezt nem látja be és nem ismeri el saját maga a tévedését az az ő baja. Egyre többen fogják sarlatánnak tartani és egyre kevesebb lesz az az ember, akit be tud még hülyíteni.

Előzmény: V.László (550)