TündérKata Creative Commons License 2002.05.04 0 0 387
Nem jobb komponista, csak más... kinek ez jön be, kinek az. Szerintem nem is nagyon lehet összehasonlítani őket, elég különböző a stílusuk. De az Időn túl tényleg csúcs ám :)

Igérem, ez az utolsó jegy-hozzászólásom, de ezt még azt hiszem, kell, akit esetleg érint.

FIGYELEM, FIGYELEM!!!

Az van, hogy mostmár piszok sokan vagyunk ahhoz, hogy lekéssünk a megrendelést. Összeszámoltam magunkat, és leesett az állam :))))

Szóval. Aki még szeretne csatlakozni, annak infó gyorsan: csoportos jegyet rendelünk, azaz 2500 Ft/felnőtt, 6 év alatt 500 Ft (amúgy lenne 3500 Ft május 24-től). Ez az egész napra szól, gondolom, tudja mindenki már, mi lesz, dalnokverseny, Képzelt riport, Mindenki táncképek, és 7-től A KONCERT. Megoldható egy pecséttel, hogy ha kisgyerekek is jönnek, akkor haza lehet őket vinni, és visszajönni estére. Bízom benne, hogy a pontos programot (mikor mi és hol kezdődik) meg lehet majd tudni és akkor közretétetik.

Szóval, aki beszállna, az még írjon nekem (katus@mailbox.hu) hétfőig-keddig (telefonszámmal, darabszámmal), kedden délután meg szeretném rendelni a cuccot, legalábbis lefixálni az irodával, hogy ennyi és ennyi kell, nehogy lemaradjunk róla.

Más, azt is ki kellene találni, hogy van-e kedvünk együtt ordibálni a koncerten, mert ha igen, akkor össze kéne röffenni ott valami konkrét helyen és időben, hátha összejön. Van egy pár emberke, aki csak egyedül jönne, legalább azokkal, nyilván a külön baráti társaságok maradnak szépen együtt. Vélemények?

K.

Előzmény: Törölt nick (384)