1x1 Creative Commons License 2002.05.03 0 0 11
"Tüntetés: a mai híreket ekolvasod meg (1)*1-szer akkor már tudod, hogy mire gondoltam "
Jogos a két pont.. Annyit szerencsére leírtam, hogy nem értek egyet a mostani dolgokkal, illetve reggel erről még szó sem volt :-(((
"1. ha az átlag embert kiveszed az adóterhelésből , akkor jelentős bevételtől fosztod meg a kasszát "
Igaz. És a minimálbér adómentesítése stb. nem? Minden adócsökkentésnek ez a lényege.
2."A 612 ezer ft kicsivel még mindig több, mint a mai minimálbér.."
"Ha kivonod az adókedvezményt, akkor a 2 felnőtt bére a 612e, mely egyenként kisebb mint az legalacsonyabb adóköteles jövedelem. tehár nem fizet adót, csak a fogyasztás utáni 20%, amit amúgy is fizet, de így alacsonyabb az adóterhelés ami most 38% felett van "
Ez meg hülyeség, ha ismered a rendszert. Jelenleg az adókedvezmény kihasználása feleti jövedelmed azzal a kulccsal adózik, amibe az adókedvezmény nélkül esne. Hülye nem vagyok, értettem mia 612e. Ft. Az után szépen befizetik a 40%-ot. Ez alapban több, mint egy minimálbéren bejelentett házaspár teljes befizetése... Az alacsonyabb adóterhelés pedig szintén minden adócsökkentés következménye, szóval közhely. Alapból azzal még nincs probléma.

"3. A Világgazdaság szerint kb. 300 milliárd kieséssel járna a dolog. Az új kormány ennyi pénzt kb. az első százötven nap alatt ad ki. Azt követően miből épülnek ezek a dolgok?
A kettő egymásnak a fedezete, ha a Fidesz elkölti a pénzt (polgároknál hagyja) , akkor a virtuális hiány már 600 Mrd ==> így nem teljesítjető a program==> mocskos kommunisták "
Sajna egyik program sem teljesíthető, egyikre sincs pénz. Egyetértek azzal, hogy mostmár nem kéne bevezetni semmit. Én nem a mostani bevezetést támogatom, hanem az elképzelést. Örültem volna, ha normális keretek között megvalósul.
"4. a véleményed igazán keresztyén volt :))))"
Ennyire futja? Érvek csúcsa... Másrészt a kereszténység (mondtam én valahol, hogy keresztényvagyok? Akkor miért kérnéd rajtam számon?) alapból nem balekság.

Előzmény: NEC (10)