alfredoo Creative Commons License 2002.05.02 0 0 49
fxor

aki ennyire tud buzizni es nyilvanosan az tapasztalatom szerint altalaban impotens. es ezt nem azert mondom mert jopofa hanem mert tenyleg van ilyen tapasztalatom. az impotens hulyek (akik egyebkent betegek vagy pszichopatak) tudnak ennyire foglalkozni masok nemi eletevel es masok nemi eletenek modozatiaval. egyik jellemzo peldaja hogy mennyire szivesen foglalkoznak homoszexualis vagy heteroszexualis analis szexel. azt hallottam hogy mazochistak es szadistak is vannak kozottuk de errol kozvetlen tudomasom nincs mint a latens impotenciarol. egyebkent az illeto uriembert el tudnam kepzelni kis loszerszammal a hatan vagy kutyaporazon vezetve. lehet hogy meg porno filmben is lattam hasonlo szoke figurat. ha jol tudom a ubermensch german faj nagyon sok egyede kuzd potencia zavarokkal. ezt is tenykent tudom. egyszeruen ANNYIRA lassuak nehanyan a noknel mivel nem erdekli oket a tema. a motorozas az igen. a sorozes az igen. torok hazak felgyujtasa, focimeccseken torteno rendzavaras ezek igen. a nok nem dobjak fel oket.
van ilyen. en egy ilyesmi dolog megnyilvanulasanak tekintem franka tibor ALLANDO buzizasat, mocskolodasat.

fidelianak irnam: erdekes ugy hittem hogy az INTUITIV kezseged ettol sokkal nagyobb. jo hulyet jatszani ertelmes no letedre? tenyleg jo?

fxor

csernobil. ekkora vagdalkozasnal nem kellene valamilyen tanulmanyra hivatkozni? te tudod hogy mi okozza a rakot? a felnottkori rakok magyarorszagi meglehetosen vilagelsoseget mi okozza? csernobil meg nem volt? ha tudod hogy mi okozza a rakot oszd meg velunk. mert mi nem tudjuk. amire (tudomasom szerint) a legtobb tipp esik az az elelmiszerek. azok a jo magyar elelmiszerek. erdekes modon rakkeltoek. gondolok peldaul a fustolt kolbaszra. meg a cigarettara. ami szinten rakkelto anyagokat (bebizonyitva) tartalmaz. akkor miert nem a kibaszott dohanyosokat baszogatod hogy sajat magukon kivul a gyerekeket IS kiirtjak? ez ugye nem egy keresztenyi cselekedet. ettermekben meg kellene osztani dohanyzo nem dohanyzo dehat nem osztjak meg. dogoljon meg a masik is tudorakban. kozben amerikaban a dohanygyarak fizetnek. hogy nem eleg nagy betukkel irjak ki hogy cigaretta=halal!!!
hagyjuk mar a jo oreg csehakot es csernobilt. vagy ha akarod bizonyitsad. de bizonyitas nelkul mondani faszsagokat (bocs) az ANNYIRA miepes, hogy csak na. vagy frankas. valaszthatsz!

Előzmény: fxor (45)