alloe Creative Commons License 2002.04.26 0 0 topiknyitó
Kedves Mindenki,

örökbefogadnék egy kutyust, kortól-nemtől-fajtától függetlenül.

A gazdára váró kutyust a következő tényekről lehetne informálni:
egy zöldövezeti, 4 lakásos társasház, hatalmas (osztatlan) közös kertjében élhetne, társbérletben egy kandúrral (aki mellesleg a környék ura. nem egy whiskas-macsek. dúsbundájú harci-macs. beképzelt. de lehetetlen nem kedvelni.)
A kutyus új gazdájának (=én) mindennapos, friss hegyi-levegős kocogásainak/biciklizéseinek és hétvégi, egésznapos kirándulásainak lehetne szabad társa - a kötelező helyeket kivéve - pórázmentesen.
Úszásra is alkalmas tó a közelben.
Évtizedes kutyatartási tapasztalattal rendelkező gazdái lennének (= fiatal, életvidám házaspár = mi), akik nagy szeretettel, törődéssel, ugyanakkor következetes neveléssel lennének gazdi-pajtásai.
Leendő gazdái elfogultak ugyan a vizsla, labrador, golden r., és egyéb középméretű, jólelkű fajták, illetve ilyen jellegű fajta-keverékek irányába, de ez nem zárja ki nyitottságukat más fajták felé.

Előző kutyusunkat, egy német vizslát menhelyről hoztuk, azonban a házban lakó gyerekek (0,5-14 éves korig) és a házura-cica miatt nem merünk kutyaszemélyiségi-referencia nélkül lépni.

Nagy reménnyel várok minden ajánlatot, tanácsot, segítséget,

köszönettel:
alloe