pssszt Creative Commons License 1999.03.16 0 0 142
Kedves Endorfin,
Megtiszteltetésnek veszem, ha komolyan veszed, amit írtam. Amit szeretnék elkerülni (és a legtöbb hozzászóló a mi topicunkban, és a Tietekben is), az az általánosítás. Példa, és ellenpélda persze mindenre van, de én úgy érzem, hogy a Tasztalnál beszélgetők intelligens emberek, akik az élet különböző oldalait igen színvonalasan beszélik meg. Különben itt sem lennénk.
Ettől persze (nagyjából) igaz az, hogy a lányok (és a vendégeik) csak imitálnak egy bizonyos szitut, tehát előadják magukat, amiből legtöbbször tényleg nem igaz egy szó sem. Ez nem azt jelenti, hogy hazugok, egymást akarják bepalizni, hanem hogy el akarják hitetni a másikkal és magukkal, hogy ez az egész egy normális szitu. Nem az, és ezt mindketten tudják.

Miután a prostik között én már számtalanszor találkoztam igen értelmes, tisztességes és normál körülmények között kimondottan értékes, szeretetre méltó lányokkal, nem biztos, hogy ez csak önámítás. Voltak azért innen már komoly emberi kapcsolatok is (lásd pl. Nana esetét).

Sok embernek nem sikerül - most mindegy, hogy miért - MINDENBEN kielégítő kapcsolatot hosszú időn át kialakítania. Én pl. őszintén szeretem és tisztelem a feleségem, ott nem hagynám semmilyen bombázó kedvéért. Hamar kiderült azonban, hogy - neveltetése miatt- neki a szex teljesen mást jelent, mint nekem. Igyekezett hozzám igazodni, de nem igazán sikerült (nagyon szeretném hangsúlyozni, hogy semmilyen extra kívánságom nincs, de neki a klasszikus misszionárius pózon kívüli szeretkezés is már problémás volt). Miután eszembe se jutott emiatt elválni, barátnőim lettek. Persze lebuktam, és ő szenvedte meg ezt a legjobban. világok omlottak össze benne. Ezt még egyszer megkockáztani nincs pofám, akkor inkább én alkuszom meg. Most akkor én tisztességtelen vagyok, lelki sérült, netán beteges?

Szarok a pénzre. Tudom, hogy az értékrendeken nehéz vitatkozni, de szerintem abszolút tisztességes értékrendem van. És mielőtt azt mondanád, hogy a prostikra költött pénzt a családomtól veszem el, közlöm, hogy a lányom angliai iskolája évente kb. 4 milkómba kerül, de szó nélkül kipengetem, mert a legszentebb dolog nekem a gyerek.

Valóban döbbenetesen sok a huszonéves "vendég". Ezt ne rajtam verd le, de hogy ezek a kölykök miért nem tudnak egymással tisztességesen kommunikálni, hogy honnan van ez a rengeteg görcs, gátlás stb. ezen én is csak kétségbe esni tudok.

A huszonéves példát csak azért említettem, mert ilyen is van. Ha pedig valamelyik huszonéves rokonom hagyja magát levadászni, azt ugyan sajnálhatom, de nem én vagyok érte a felelős. Egyébként nem is kell mindíg levadászni őket. 49 éves koromra megértem azt is, hogy a saját titkárnőm vadászott le, pedig huszonéves és bombázó volt. (igaz hogy én meg brilliáns elme vagyok :)))))))))

Az érzelmek HÁZASSÁGON KÍVÜL veszélyes dolgok, így pontosak. Ne hidd, hogy nem hiszek a szerelemben, és minden szép és nemes dologban. Nem vagyok cinikus.

Összefoglalóan: köszi a reakciót. Egyáltalán nem érzek bántónak egyetlen megszólalást sem Nálatok, csak azt kérném, hogy ne csak egy réteg alapján általánosítsatok, és ne csak a saját példáitok, sorsaitok alapján ítéljetek.

További jó vitát és beszélgetést Nektek is. Öszinte baráti üdv
pssszt

Előzmény: Endorfin (141)