mackor Creative Commons License 2002.04.24 0 0 1791
Sziasztok!

Idézek szistipisti korábbi hozzászólásából:
""3. Van olyan program, amivel el lehet érni, hogy az automata klíma kijelzője ne sötétedjen el, ha felkapcsolom a lámpát. (Engem spec. nagyon zavar, hogy nem látom nappal...)"

Igen van. Nappali világítás program. Ez mindig bekapcsolja a lámpát, ha beindítod a motort, de nem kapcsolja be a műszerfal világítást (nem sötíétűl egyik kijelző sem). A műszer és a kijelzők csak akkor kerülnek éjszakai módba, ha fel is kapcsolod a világítást. Így persze nincs értelme a kilátás csomagnak, de hát amúgy se nagyon volt... "

Zolmax ( és szervizes kollegád ), nincs arra mód, hogy a klíma kijelző ne halványodjon el soha, függetlenül a világításkapcsoló állásától, persze a fent idézeten kívül... én nem akarom, hogy mindig világítson a lámpa, viszont ahol kötelező nappal is a lámpa, ott is akarom látni a klíma kijelzőjét.

Nagyon örülök, hogy végre valaki olyan is kapcsolódott a fórumhoz, aki pontos információk közelében van.. szóval szeretnék jó sok hozzászólást a részedről, és a szervizes kollégáid részéről is.

mackor