dodóka90 Creative Commons License 2002.04.24 0 0 590
Ugye nem baj, ha csak egyszer válaszolok?

Andrjusa, most van fedezet, de hol a pénz ahhoz, hogy be is tudják fejezni. Két hétig könnyű dolgoztatni a gépeket (ez nem is annyira drága), de mi lesz utána? A költségvetéasben nincs fedezet. Ha lett volna, akkor nyilván nem a kampányfinisben indították volna a munkát.

"Egyébként ha ilyen ütemben halad a kormány-alakításotok, akkor még be is fejeződhet... "

Nem értem. Én nem vagyok az MSZP és tudomásom szerint a kormány tagja sem leszek. Milyen kormányomról beszélsz? Mert úgy ahogy az enyém, úgy a Tiéd is lesz.

"Egyik évben sem tartotta fontosnak a fő utcát."

Jujj, de jól tudod, hogy mit gondol a Warva. Van egy városfejlesztési koncepció, de már unom ezt irogatni, nézd meg a városházán. Abból kiderül, hogy mikor kerül sor a Fő utcára. Amúgy csak egy kérdés: miért pont ez érdekel Téged annyira?

Engem spéci sokkal jobban idegesít, hogy lezárták az egyik a fehérvári lehajtót, mert a kedves kormányod által megbízott szakértő cég a már egyszer felújított autópálya szakaszt újra felbontotta. Egy felejthetetlen éjszakát töltöttem el azzal múlt héten, hogy megtaláljam az autópályát. Nem tudom, hogy ti hogy viselitek, de engem ez spéci sokkal jobban dühített. Tiszta mázli, hogy az elkerülő utat nem a FIDESZ építi meg Nektek.

Előzmény: andrej11 (585)