kwijibo Creative Commons License 2002.04.24 0 0 20

kedves gerryx!

1. hozzaszolasod: erveid nincsenek, kb annyiban merül ki a hozzaszolasod, hogy szoci dumat nyomok, meg bekajalom a szoci fröcsögeseket. ugyanakkor konkret peldakra (NABI, stadion) reagalni nem tudtal. igy erre reagalni erdemben en sem nem tudok, max annyit, hogy bekajaltad a polgari összefingas hazugsagait.

2. hozzsaszoloasod:

"A kampanyhoz tartozo szlogenek visszabufizeset illene lenne mar abba hagyni. Most mar masrol szol a tortenet." - ha jol megnezed, a hozzaszolasom apr. 10-i, böven a ket fordulo között volt.

"Ne legy mar ennyire szanalmasan szervilis, hogy beeszed, hogy a csak(!) Fidesz osztotta meg az orszagot? Kinek volt erdeke, hogy a nem kokardasok feljenek a kokardasoktol?" - minek kellett a kokarda? csak nem a megkülönböztetes/szetosztas miatt?

"A fidesz nem ment bele ebbe a demagog szovegbe" - Orban Viktor, Testnevelesi Egyetem; Duray Miklos, Kossuth ter; csakhogy a legutobbi ket peldat emlitsem demagog populista szövegekre. Mondj peldat az mszp/szdsz feltöl a ket fordulo közötti ket hetböl

"fidesz nem ment bele ebbe a demagog szovegbe, de meg is szivta miatta" - szvsz nem szivta meg, a masodik fordulora nagyon feljöttek, az emberek megis bekajaljak ezt a suttogo propagandanak nevezett diktatorikus emberhülyitö mocskolodo kampanyeszközt. szamomra a valasztasokban ez a legszomorubb eredmeny. többet er politikailag, hogy Egerszegi elbögi magat a Kossuth teren kokardaval a mellen, mint az, hogy a volt es azt hiszem partallastol függetlenül mindenki altal nagyrabecsült Göncz Arpad ex-köztarsasagi elnöknel megfontoltan, higgadtan beszelnek az orszag ketteosztasarol.

Előzmény: gerryx (8)