semmiho
2002.04.24
|
|
0 0
3634
|
Szia Hgl005!
"A helyzet röviden vázolva a kocsin semnmi válltozás mert nincs rá sajna időm" - Ezt úgy kell érteni, hogy a motortér az originál Peugeot-equipment, vagy azért történt már ott pár módosítás, csak az utóbbi időben nem volt időd foglalkozni vele? Engem a terveid is érdekelnek, hogy pontosan mit szeretnél tenni az oroszlánkörmök élesítése érdekében. A nyáron én is hozzápiszkáltatok a mocihoz, ha lesz elég pénzem. Gőzöm sincs, mihez érdemes hozzányúlni, hogy túlzottan ne romoljon a motor élettartama. Különbenis, nekem ám egy olyan ~130LE is elég lenne. ;-)))
Na, egy kicsit vissza a realitások talajára. Az mitől lehet, hogy néha váltás után amikor lepadlózom a gázt, akkor van egy fél másodperc fáziskésés, amíg újból elkezd húzni az autó? Erősebb gyorsításnál nagyon zavaró tud lenni (bár a héten vezettem 400km-t az egy 1.6 16v Astra Comfortot, pirosnál ki szerettem volna vele lóni, 1mp volt a fázískésés, egyesben!:)), Aztán kettesnél is majdnem ennyi, mellettem meg a Lada majdnem elhúzott:)) Az Astra nem megy valami jól... Ugyan csak 100LE, de ~6250-nél már szabályoz és csak 80kg-mal nehezebb a 206-omnál, mégis egy tetű az enyém mellett. Hazeérve átültem a 206-omba és majdnem lefejeltem a kormányomat, annyira hozzászoktam az Atra vacak fékjeihez, amelyek alig fognak valamit és hidegen is sokkal jobban ugrik a PUG, így érzem csak igazán. Alacsony fordulaton is nyomatékosabb. Ja és a futómű! Amilyen kanyart bevettem az enyémmel csúszás nélkül 70-nel, az Astra 50-nél tolta az orrát! Billeg a kasztni, mint valami ladik...).
Szóval ez a fáziskéséses dolog nálatok is előfordul?
Üdv, Semmiho |
Előzmény: hgl005 (3627)
|
|