gerryx Creative Commons License 2002.04.22 0 0 7
Csak szoci dumakat mondasz vissza. De szerintem egyik erved sem allja meg a helyet.

Miota tobb part rendszer van, azota el a gondolat, hogy egy varos fejlodeseben a polgar mester partallasa sokat szamit. Ezt nem a Fidesz talalta ki, esetleg Kovacs Laszlo egyik frocsogeseben eppen ezt az amugy termeszetes problemat is a Fidesz nyakaba varta, te pedig bekajaltad. Amugy mindig lehet rengeteg peldat es ellenpeldat talalni ez ugyben.

Nem hiszem, hogy az emberek kulonbseget tennenek negativ iranyban. Tehat azt el tudom kepzelni, hogy mint Gyorben egy jo polgarmestert az amugy Fideszes terseg megvalaszt kepviselonek, annak ellenere hogy o szocialista. Azt viszont nem, hogy egy jo embert leszavaznak, bar elismerik munkajat.

A tobbi erved is eleg szoci, mert az eredmenyeket becsmerled. Nem hiszem, hogy egy polgarmestert azert szavaznanak le, mert hogy ok nem kernek a meg jobb lehetosegekbol.

Ozdon nyolc evig egy buszsofort (mszp) valasztottak meg a proletarok. 4 eve bejutott listarol dr. Fonagy Janos. Es mar kepviselokent is, de kesobb miniszterkent meg inkabb, tobbet tett egy honap alatt a varosert, mint az a buta szoci urge egy ciklus alatt. A nepeknek ez nem szamitott. Most is egy szocit valasztottak Fonagy-gyal szemben...

En tehat leszamitva a szemet helyi fideszesek kiszavazasat (Szeged, Miskolc) a nepek butasagaval aranyosnak latom a szocialistak eredmenyet. Es a buta nep barmilyen jo kepviseloje is van, ha mar eleg regen szivott a kommunistaktol ahhoz hogy felejtsen, akkor visszaszavazza azokat. Szep pelda az elso fordulos eredmenyek megoszlasa: (A 40 eves diktatura maradvanyai lathatoak:) pesti panel-proletar keruletek, Ozd, Kazincbarcika, Csepel...

Előzmény: kwijibo (0)