marcis Creative Commons License 2002.04.22 0 0 511
Sziasztok!

A tegnapi futam után Kenny Wallacet megbüntették, mert a sárga vonal alatt haladt - ezért az utolsó azonos körben lévő helyre száműzték: 21. lett. Így Kyle Petty ölébe hullott a 10. hely :o). Ha már Chevy, akkor legalább DEI. Ryan Newman meg idén átvette Robby Gordontól a legpechesebb pilóta címet.

A tegnap látottakról: "Nagyon rövid pálya... ...ez a Virginia 500 mérföldes." Martinsvilleben 1 kör 0.526 mérföld, az össztáv legfeljebb 263 mérföld: 423,25 km lehet.

"...Frank Kimmel, akit csak most láthatunk először... ...nem egyeztetheti össze Nemechek a két szériát." Talán Spencer és M. Waltrip mesélhetne erről... 3 FUTAM KELLETT AHHOZ, HOGY ÉSZREVEGYÉK: NEM NEMECHEK ÜL AZ AUTÓBAN??? Ha csak kicsit figyeltek volna, tudhatnák mi volt ez az egész Kmart szívás és miért Frank Kimmel vezeti a Haas/Carter Motorsports 1etlen Fordját.

"Itt van Andretti, elfüstöl az autója, ez valószínűleg sebváltóprobléma lehet, vagy motor." Hát megmondta a frankót. Már délután kikészített, mikor a GT-nél közölte, hogy nem mer megesküdni rá, de úgy emlékszik volt már Spa-ban tavaly egy 24 órás viadal is. Gratulálok Várhegyi Ferencnek, csak így tovább...

Előzmény: The Visitor (505)