en azert egy picit mashogy latom a nokkel ezt a dolgot szexileg. :)
szerintem oreg hiba egy not igy, rogton "szeretet"-tel lerohanni. ez ugyanis inkabb csak a te kivetitesed. amit szeretetnek nevezunk, az egy hosszu, faradsagos osszecsiszolodas eredmenye. ha jol sulnek el a dolgok, osszerazkodhat ket ember ugy, mint kosarban a krumplik, egy ido utan elkezdhetnek egyutt rezonalni, a "szeretet"-nek nevezett ize szerintem valahol itt kezdodik. viszont a masik nem iranti eksztazisszeru fellangolasaink nagyon becsaposak: mivel Egonk allandoan "meg akarja talalni az igazit", es mivel ha tanalt valakit, azt rogton birtokolni is akarja, megpedig ugy ahogy o elozoleg elkepzelte maganak, konnyen talal minden nem nyilt elutasitast szeretetnek.
el kell donteni, mit akarunk, mi nekunk a legmegfelelobb. a szexualis energia atalakitasa mitosza megvalositasara tett probalkozasok csak ket "osszerazodott" ember kozott elkepzelhetoek, nezetem szerint. csajrol csajra ugralva egy csapongo, laza elmenek felesleges ezt a dolgot eroltetnie. aki nem monogam alkat, annak ez ugy se fog menni. oruljon inkabb neki, hogy az o alkati pozicionaltsaga nem efele az ut fele nyomja ot magat, es lelkiismeretfurdalas nelkul elvezheti az elet gyonyorcseppjeit.
egy ferfi, ahogy azt a jo oreg Casanova is megmondta, egy not csak akkor tud igazan levenni a labarol, ha kitalalja, majd beteljesiti annak titkos (szexualis) vagyait. es nincs mese, ezt ki kell tanulni, kulonben a no mindig orrodnal fogva vezet, eljatsza neked, hogy mennyire orul annak, hogy te szereted, azt hogy mennyire tetszenek neki bokjaid, lazasagod stb., pedig halalosan unja az egeszet. ezt a ritualet, a no meghoditasat mindig le kell jatszani. a kacersag lelektana nem veletlenul lett kitalalva, fontos szerepe van; ami ket ember kozti, korai korszakukra jellemzo lelektani kapcsolat aztan idovel majd atmegy valami masba: a kacersag egy ido utan ertelmet veszti, a kapcsolat evolucioja uj, magasabb fokra lep fel, az udvarlasera. es ez igy megy - idealis esetben - a betetozesig, ket ember egyesuleseig, elcseplodott, ures szoval, ket ember szereteteig. itt aztan a ket ember, mert tovabb kell menniuk, mas osvenyt nem is talal maganak, mint a Kundalini-szexet. :-)))