alfredoo Creative Commons License 2002.04.21 0 0 45
fidelia

meg korrektebb hangot meg inkabb koszonom...

nem ismerem ezt az adotartozast. ha meg van az nemcsak a kereskedelmi tv-ket (melyikeket???) minositi hanem nagyon nagy mertekben az apehot is. pont azert vannak a torvenyek es rendelkezesek hogy ilyen ne fordulhasson elo. ekkora merteku adotartozas (pont afa). emlekszel hogy tocsikot hogy megbuntettek? pedig fizikailag nem tudta befizetni, elszamolni az afat.

mindenesetre ezeket a dolgokat csinaltak es nagy allami tartozast halmoztak fel. az egesz rendszer ennek kivedesere iranyul. ezert kell sok sok millio tisztesseges embernek es vallalkozasnak ELORE befizetni az import afajat hogy ne lehessen csodbe vinni a ceget nagy osszegu tartozassal. tehat a mai magyar helyzet ugy nez ki hogyha erre valakinek lehetoseget adnak az az allam, az apeh hibaja es bune. hasonlo tema volt exisztencia hitel. magyarorszagon amit el lehet lopni azt az emberek ellopjak. az allamnak sajnos igy kell hozzaallnia.

ha es amennyiben ez a ker.tevek adotartozasa igaz lenne akkor hidd el hogy magyarorszag (a miep es a fidesz tevoleges egyuttmukodesevel) errol zengene. igy hat ketelkedem. amit meg csurkaek felhoztak hogy a koncesszios dijra elore kellene fizetni az egesz afat az egy picit necces. maximalisan igazsagtalan es a szerzodesek sem errol szoltak. ez a ker. tv. kerdes ENNYIRE ki van elezve.

latvan a sok csusztatast es hazugsagot egyaltalan nem indokolatlan hogy az emberben kialakul bizonyos foku elvakultsag.

pannon radio????

Előzmény: Fidélia (43)