odba Creative Commons License 2002.04.19 0 0 10
Tegnap Pokorni nem volt hajlandó megmondani, hogy mennyit fizetnek a postának a levelekért. Ez két ok miatt lehet:
1, Teljesen szabályosan kifizetik a százmillát.
2, A posta jóval olcsóbban végzi a kézbesítéseket.
Az első esetben mindenkben fölmerülne, hogy honnan van a Fidesznek ennyi pénze? Sőt mint tudjuk, nem csak ennyiből állt a Fidesz-kampány. A második esetben viszont rögtön adódik a kérdés: miért dolgozik olcsóbban a posta a Fidesznek? És mivel a magyar ember gyanakvó (mert azzá tették), rögtön korrupcióra gyanakszik, esetleg arra, hogy a posta vezetése valami régebbi "jótéteményt" viszonoz most a Fidesznek.
Tehát én nagyon is megértem a Pokornit, amiért nem válaszolt erre az "indiszkrét" kérdésre. Modjuk az azért mondhatta volna hogy üzleti titok... Úgy is mindig azt szokták.
Az MSZP-SZDSZ leveleket legjobb tudomásom szerint aktivisták hordják (most) szét. Egyébként én a postaládámba bedobált szórólapok számából ill. a közszereplések számából (ebbe kicsit bezavar hogy az m1 159-szer ismétli a fidesz gyűléseit) azt látom, hogy a Fidesz legalább egy nagyságrendel több pénzt költött a kampányban, mint a többiek összesen. Pedig én Debreceni vagyok (tuti Fidesz győzelem), gondolom hogy a fővárosiakat hogy bombázhatják.