Törölt nick Creative Commons License 2002.04.18 0 0 17
Az áétaéad emlitett műsorokrol nem tudok mit mondani egyiket sem néztem illetve hallgattam. (mint még ezeken kivül sok más müsort sem)
De! Ezeket a kérdéseket fel lehet tenni (Baléó ma miért nem tette fel a királyi tv-ben?), de nem egy önkényesen saját szájuk ize szerint kialakitott filmet kell bemutatni a kampány utolsó óráiban! Látszik, hogy a jelenlegi kormánytagok mind humán végzettségüek. Jól megtanulták a történelmet és pontosan ismerik a hatalmi módszereket. Azt is jól megtanulták a régiu vezérektől, hogy hogyan lehet a tömeget manipulálni. Igazán kár, hogy ezek a valaha tényleg nyilt szivű korombeli emberek most azt teszik, ami ellen harcoltak.
Az ellenzék is nyugodtan összeállithatott volna egy filmet a mostani hatalmon levők beszédeiből a 90-es évek elejéről, illetve az utobbi 2-4 évről. (és ez a film mégcsak nem is az elmult 20 évről és az előző rendszerről szólna, hanem már az uj demokrácia dokumentuma lehetne.
Miért is gondolom azt, hogy ez egy negativ film lesz? Nem Medgyessy Péter személyéből kiindlva, hanem Orbáv Viktor és a többiek eddigi tevékenységéből kiindulva. Akik összemosnak csusztatnak és bizony néha még a nyilt hazugságtól sem riadnak vissza. (Bár az is bevált módszer, ha kérdeznek valamit, akkor nem hazudunk, nem beszélünk mellé, hanem azt mondjuk ezt kérem titkositottuk...)
Előzmény: PGuszti (16)