Mijo Creative Commons License 2002.04.18 0 0 50

Tudod Róbert, folytatva az alábbi gondolatmenetet, te nagyot tévedsz, ha a "Tisztelt Bácskai Családok !" című szórólapotok hatásának tulajdonítod azt, ha esetleg rád szavazok a második fordulóban. Függetlenül attól az iránymutató felsorolástól, melyben a környék pár polgármesterén túl, található még orvos, vállalkozó, népművelő, sportoló, pedagógus ..."és még sokan mások", ahogy befejeztétek a sort, megpróbálok a józan észre, saját eszemre hallgatni.
Igen, most mindenképpen úgy tűnik, te kapod tőlem keresztet, no még csak véletlenül sem azért, mert te valami rettenetesen nagy szimpátiát keltettél az elmúlt négy év alatt személyed vonatkozásában, hiszen mint már említettem, sértő módon igencsak megválogatod kikkel állsz "szóba", kik közé éri meg "leereszkedned". Velem, ha jó kedvemben találsz még vasárnap is, szerencséd lesz, mert egyszerűen minden zsigerem berzenkedik attól, hogy egy olyan politikai erő kerüljön ismét hatalomra, mellyel szemben keményen meg van az elutasító véleményem. Nekem nem kellenek bagórágó szeszkazán Hornok, és akkurátusan hátrafésült hajú, skatulyából kihúzott Kovácsok. Én ezeknek képtelen vagyok hinni, hiszen több ízben is volt módom hitszegő viselkedésüket végigszemlélni. Megjegyzem, mint pártnak, egyiknek sem hiszek, talán személyekben tudnék hinni, de az a kevés, aki ilyen, az meg éppen nem a gusztusomhoz valamennyire közelebb álló politikát folytatja.
Még egy dolog, ami a melléd állásra ösztönöz: csak-csak lehúztál négy évet, csak-csak otthonosabban mozogsz parlamenti közegben, mint aki most kezdené. Hajdú Miklósnak ezért nem jósolok nagy sikert, de ha valamilyen csodánál fogva, tegyük fel, atyánszky került volna vele szembe, érzések ide, érzések oda, márcsak dacból is, mindenképpen a Miklósra voksolnék.
Summázva: nem tettél túl sok mindent Róbert azért, hogy elnyerd minél több választópolgár bizalmát. Ez bátyám, engem leginkább a sültgalamb szájközelbe szállására emlékeztet ......

Mijo

Előzmény: Mijo (49)