dodóka90 Creative Commons License 2002.04.17 0 0 490
Szió Andrej,

Welcome back. Remélem nem az új fehérvári újságot szerkesztetted. Azt mondják, nem egy remekmű, kissé az "Ez az újság"-ra hajaz. Én tudom, hogy Te ennél sokkal okosabb vagy, feledd is el a kérdést!

Hogyhogy bejutott BI? (úgy tudom hatvanvalahányadik helyen van az országos listán)

A 6,5%-ot illetően eltér a véleményünk, de nem baj, mondtam már, hogy nem kell feltétlenül mindenben egyetértenünk. Vasárnap úgyis meglátjuk.

Az, hogy kimondták a törvénysértést, rendben van. Igazíts ki, ha tévednék, de úgy tudom 26 táblából 6-on csúszott szoci plakát Gógléra. Volt persze nagyobb leragasztás is, független képviselőjelöltetek által eszközölve. Amúgy - szintén kérlek igazíts ki, ha tévednék -, de szocik is reklamáltak ugyanezen okból és az ő beadványuk régebbi volt, mint a Tiétek.

A hitlerbajusz mocsokság, erre nincs jobb szó, de mondd mennyivel jobb a horogkereszt a MASZOP plakátjain? Nem azt mondom, hogy Ti csináltátok, de tény, hogy ott vannak. A rossznyelvek szerint ma Fehérváron nincs olyan szoci plakát, ami ne lenne összefirkálva. Ha akarod írok egy-két gyöngyszemet, de nem kívánom ezt nagyobb körben reklámozni, mint amit nap mint nap kénytelenek elviselni az emberek.

Leragasztásokrul: ma reggelre arra ébredt Fehérvár, hogy az összes szoci plakátra gondos kezek egy fehér csíkor ragasztottak: "gázáremelés 51%" felirattal. Namármost, a MIÉP támogatásával Gógl plakátján tény. Ez a felirat viszont hazugság. Nem is tudom, hogy lehet, hogy 13%-ról hirtelen 51%-ra emelték a tétet. Egy kicsit emlékeztet ez egy Philip nevű debil akciójára, aki szombaton negyedóránként félmillió emberrel emelte a tétet, mígy kijött a kétmillió fő a Kossuth térre (négyzetméterenként 20 emberrel)

Na, mára ennyit. Kiváncsian várom a válaszod.

dodó

Előzmény: andrej11 (485)