ez nem lopás. de amilyen elvakult ürge vagy, úgysem érted meg, miről beszélünk
Tehát ha te lopsz Hofitól, az nem lopás... Érdekes felfogás.
ő nem azért csinálta, hogy gazdagodjon. sem ő, sem a családja. ő azért csinálta, hogy szórakozzunk...
Tényleg? Mondd, kérlek drága pici aranyom, mikor mondta ezt neked Hofi Géza? És bazseváld ide a bal fülembe kis életem, hogy mikor láttál ingyenes Hofi elôadást? (Ne gyere a T-vel, az nincs ingyen)
de most mondhatnám azt, hogy te meg csinálod a fesztivált Hofi sírján, mert a konzervatív koponyádba nem fér bele más
Nem csak mondhatnád, kis tolvajvédô-szentem: mondod is! Hát nem sül ki a szemed? Ja, és konzervatív a nénikéd, az a hernyótalpas! Sz'al aki nem lop, az konzervatív? Meg aki nem állja meg szó nélkül? Na, kinyitom az Indexet, lássuk csak: ma ki lopott? Óh, a hágé e.t./úr/világ*
* Kérem válassza ki az aktuális elvakultsági irányanak megfelelô megszólítást.
miért nem lehet békében meglenni, legalább ilyenkor?
Tényleg? Miért nem? És a bunkóknál miért nincsen létszámstop? Még a föld be sem takarta Hofi koporsóját már lopni kell tôle?
? szerinted lopás, elmondtad...
Nem szerintem. Hanem lopás. Így simán, egyszerűen úgy, hogy még te is megérted. Elveszel valamit ami nem a tiéd, amit nem adtak önként neked és nem adsz érte semmit. Lopás. Ismételgetsd, amíg felfogod.
maradj nyugton. úgysem változtathatsz a dolgok menetén
Az a másik rencer volt piciaranybogaram! Tudod! Az átkos! Nem aaaz... hanem ami utána jött! Na akkor az úgy vót, tudod picinyem, hogy kuss volt. Meg ugrálhattál ami belefér, de szartak a pofádra. Most meg úgyvan, édesegybogárkám, hogy megmongyuk. Tudod? És aki értelmes, azt ért belôle. Aki meg nem, az meg... na majdnemolyatmontam, mint a Kövér. Nem figyel az ember, oszt kiszalad a száján...
aki felrakja az akkor is felrakja ha ráuszítod a rendőrséget
Drága egyetlen virágom! Látom, te még emlékszel mennyi a 3/3. Tudod én akkor sem abban a csapatban játszottam. És mos'se. Ne magadból indulj ki, és akkor majd tudod szeretni az embereket!
aki letölti az akkor is letölti ha éjjel nappal itt vinnyogsz
Te sötétlelkű, te! Az, hogy neked nem fáj az az elveszett "i", attól még hadd ugassak érted, még akkor is ha nem érted!
aki meg megveszi, az megveszi
és jól teszi!
a lényeg, hogy emlékezzünk rá, és hallgassuk...
A lényeg, hogy Ember maradj. Hogy legalább magadat ne próbáld meg becsapni!
... ő csakis ezt akarta, se többet, se kevesebbet
Télleg aranyom? ´s mikor hallotad ezt Hofi Gézától? Lehetôleg a pontos idôpontot és a helyet nevezd meg. Hátha beugrik. Néha iszik az ember, oszt nem tudja mit beszél..., még lehet el is hiszem, hogy ilyen elhangzott.
Addig is, én annak hiszek, hogy nem osztják ingyé a Hofi lemezeket, és a család se kapja ingyé a kenyeret (ja, a folyósat se!). Szóval ez, amit te itt ily hévvel védessz, óh szabadság apostola az nem más, mint lopás. Egy halottól. Se több, se kevesebb. De ez is épp elég. Rossz.