ez_már_nekem_is_sok Creative Commons License 2002.04.15 0 0 18
Van indok: az MSZP-n nagyobb eséllyel lehet bármit is számonkérni, bármennyit hazudtak is, messze nem annyit és nem olyan pofátlanul, mint a Fidesz. A parlament is normálisan működött, az akkori ellenzéket emberszámba vették. Tehát, joggal bízhatunk benne, hogy ez az állapot vissza fog állni. Tehát, ha cél a kormány ellenőrizhetősége és számonkérhetősége akkor az MSZP biztosan jobb választás.
Az MSZP esetében lényegesen nagyobb a valószínűsége, hogy tanultak a 4 év kormány + 4 év ellenzék tapasztalataiból, és így nem fogják ugyanazokat a hibákat elkövetni, mint a Fidesz esetében ugyanez.
Az MSZP adott a Fidesz kormánynak egy elég jó állapotban lévő gazdaságot.
Az MSZP kormányzása alatt nem tolakodott be a politika az emberek életébe, barátságaiba, ellentétben mind az előző, mind a következő kormánnyal. Mert az MSZP nem nyomatott ideológiát, nem akarta fanatizálni az embereket.
Igazad van, szükség volna stílusváltásra a baloldalon is, de azért nem a baloldal nézte levegőnek az ország felét 4 éven keresztül, nem a baloldal akarja eldönteni, ki magyar és ki nem, nem a baloldal bontja jókra és gonoszokra az országot, mindezt ráadásul kormányszinten.
Ezen kellene gondolkozni!
Előzmény: HA-SLN (16)