belohin Creative Commons License 2002.04.13 0 0 74
Összeszámoltam, kilencszer voltam tüntetésen a Kossuth téren az eddigi életem során. Voltam hering is meg bálna is, attól függően, hogy éppen milyen érdeklődést váltott ki az Ügy. :) Vannak tapasztalataim, főként azért, mert az Ügyek egy része épp ilyen számháború volt, miszerint most majd megmutatjuk nekik /mindegy kik/, hogy mi többen vagyunk.

Mégis azért hasonlítom ahhoz a régihez, mert akkor még mindannyian ott voltunk együtt /majdnem/ és az volt a legsűrűbb mind közül.

Mivel érdekelni kezdett a mennyien vannak téma, meg is kérdeztem ott lakó ismerősömet, aki szerint a Honvéd utcánál már nem nagyon voltak. A tévé mutatta az Akadémia utca felöli részt, de a Szalay-Falk Miksa utcai vonalat nem láttam. A tömeg sűrűsége elég nagy volt. Így a magam becslése 200 ezer. Ami igen szép tömeg. Mivel általában a médiák tájékoztatása horgászmódszerrel történik /1,5-2-es szorzó ;)/, és ha a miépes dologra mondtak kétszázat, akkor legyen itt 400 médiaezer. Nem rossz. :)

Az én szemüvegem egész enyhe szürkével volt csak szinezve /a napsütés miatt ;)/, de nem vagyok elégedetlen, hogy még annyi zűr sem volt.
Remélem már nem is lesz és szép nyugodtan lemehet a szavazás. Bízom benne, hogy kikerüljük a demokrácia hazájának tavalyi választási leégését is és nem gyűrűznek be a vég nélküli újraszámolások.

Eddig olyan tisztességesen ment minden évekig, jó lenne ha meg is maradna.

Előzmény: Törölt nick (66)