DaPSteR Creative Commons License 2002.04.13 0 0 320
Üdv, na megprobalom ujra, az elso O"-betutol nem jott at :{

pár napja beszereztem egy VR6-os Golfot, de hamar kiderült, h az elozo tulaj két évig nem talált el 1 szervizbe se vele, szal most nekem kellene helyrepofozni(/tatni).. örülnék ha ki tudnátok segíteni 1-2 jó szerelo, vagy neadjisten korrekt márkaszervíz címével.. a motorban teljes állapotfelmérésre lenne szükség (futómu, fékek, szervók már kész vannak), nagy terhelésnek lesz kitéve! :)

egyébként eletronikai problémáim vannak (kp.zár, ablakok, ablaktörlok), illetve a motor alacsony fordulaton eroltetve "csörög" és abszolút erotlen (aztan 4k után mintha hátulról megtolna egy Kamaz, hirtelen megurgik, kettesben a kerék kipörög és alig lehet megfogni :).. egyébként a fordulatszám-mero is sokat csal felfelé (kb +1k!), lehet h ezt az értéket látja az injektor is és rosszul idozíti pl az elogyújtást és emiatt csörög?
no meg van 1 másik érdekes jelenség, ha óra szerint 2-3k közt pörög a motor egyenletesen (kb 1.5-2k közt valójában), akkor 5 másodpercenként olyat csinál mintha levettem volna a gázról a lábam, szal 5 mp-n át motorfék, majd újra elkezd húzni 5 mp-ig.. és ezt mérnöki pontossággal 5 mp-s periódusokkal csinálja! vigyem injektoroshoz?

TIA...