SaGa Creative Commons License 2002.04.13 0 0 85
magyarpolgár!

Az a nagy helyzet, hogy mi meg túl öregek vagyunk ahhoz, hogy újabb 4 évet adjuk életünkből a mohó ifjaknak...

Teljesen egyetértek ZULLU kortárs véleményével, akár én is írhattam volna.

Ha fiatalabb lennék 15-20 évvel, annak drukkolnék, hogy nyerjenek a fiúk most is, és majd 2-3 év múlva jóleső vigyorral (és összehúzott nadrágszíjjal) figyelném a képüket, amikor a nemzeti Bokros-csomagot próbálják leeröltetni a torkunkon. Ugyanis amit művelnek, kontroll, főleg önkontroll nélkül, csak oda vezethet.

Sajnos nekem is erősen őszül a bajszom, meg nem is Új Zéland a hazám, így kénytelen vagyok kicsit türelmetlenebb lenni velük szemben. Ha a szocik rosszul válaszolnak a bizalomra, újabb négy év és ismét mehetnek kicsit ellenzékbe. Pillanatnyilag azt nem tudni, hogy az ő következő regnálásuk hova vezet, de az tisztán látszik, hogy a fideszeseké mibe visz. Abból pedig nem kérek, köszönöm. Elég volt egyszer...

Teljesen igaz az az állítás: nem a személyekkel, a stílusokkal és a tettekkel van baj. A szocik egyszer önként átadták a hatalmat Antalléknak (pedig simán meg tudták volna tenni, hogy polgárháborúba viszok az országot. Akkor még az oroszok is itt voltak, akiket ugyan verbálisan OV küldött haza először nagynyilvánosság előtt, de ténylegesen azért Németh-ék tárgyalták végig az egész kimenetet), egyszer meg Orbánéknak. Miért nem lehet ebben legalább példát venni róluk?

SaGa

Előzmény: magyarpolgar (32)