Elment újra, abban van a lényeg:-) Ez egyedül is majdnem egy mega:-( Majd még egy kicsi javítás megy az egyik menühöz, ha ez az adag szerencsésen landolt:-)))
Hát egyik-másik menzán a rongyoslevest hívják tojáslevesnek, és az azért nem igazán tartozik a "nagy leves" kategóriába:-)
Aki csúfolódott a galuskaszaggató-evéseden, mind értette mi történt, de olyan szép értelmes elütés volt, hogy nem lehetett kihagyni...:-)
A nagylyukú sajtreszelőt viszont komolyan ajánlom figyelmedbe.
Idő: ez a topic, amivel összevontam a tiédet, épp ilyenekről szól. Hétvégén előredolgozván...
Van, aminek a fővéséhez/süléséhez kell több idő, de addig csinálhatsz mást; egy marhahúsleves előállítása tényleg legalább két óra a fazéknak, de tőled legfeljebb fél órát kér, és akkor azt is beleszámoltam, hogy időnként ránézel:-)