Supercow
1999.03.15
|
|
0 0
28
|
Kedves BZoltan
Nem sok értelme van felkészültségről beszélni. Itt beszélgetnek az emberek, nem vizsgáznak. Használj ékezetet, és akkor talán még okosabbnak néznek a többiek.
"csak az olyan vitakat kedvelem, ahol a vitapartner kelloen felkeszult es tolerans" - na erre azt mondanám, hogy itt szó sincs vitárol, csakis a vélemények egymás mellé tételéről.
Ja még valami: el tudnád magyarázni nekem, a felkészületlen és műveletlen halandónak mi az, hogy "ex-catherdra" ?
Mert te olyan felkészült és hozzáértő vagy minden témában... Vagy csak elírtad a szót?
Egyébként ha a téma és az eddigi hozzászólások nem nyerték el tetszésedet, nem vagy köteles írni. Ez itt viccesen indult, mert az emberek - és én is - így akarták. Ha nem tetszik, lehet másfelé nézni.
Én meggyőződéses ateista vagyok, és cseppet sem érdekel, hogy a pápa mit csinál. A kiadott CD tartalma még kevésbé. És nem jó módszer ezt a "tudtommal" szót ismételned. Attól, hogy te nem tudsz róla, még létezhet az adott gyakorlat. Megpróbálok toleránsnak lenni, de az elmondottak alapján ne beszélj toleranciáról te, aki kapásból fikázol mindenkit, aki eddig hozzászólt a témához. Saját magadnak mondtál ellent a hozzászólásoddal. Olvasd el és gondolkozz egy kicsit.
Ehh.. ennyi voltam. |
|