v86 Creative Commons License 2002.04.10 0 0 621
Szia!

Az alábbi kérdésekre szeretném, ha válaszolnál, lehetőleg minél hamarabb!

1; Miért nem indul az összes játék a gépen (kb., 30 játékot próbáltam)? Rákattintok az ikonjára, vagy a Cd bootolása után a Play feliratra, és aztán egy nagy fekete képe jön be, és aztán már csak a Reset segít, akármennyit is várok… [Régebben elindultak ugyenezek a játékok úgyanezen konfigurációk mellett, tehát a hardver és a szoftverek is azonosak, szinte az egyik napról a másikra történt]

2; A gépet (ATXes ház) mikor bekapcsolom nem tölt be semmi, még az a „Bioszos csipogás” sincsen, és ezután csak a Reset gomb megnyomása mellett tölt be a Bios, de a Scandisk nemfut le, tehát mintha nem érzékelte volna a az újraindítást!

3; A Reset gombbal hol újra indul, hol nem, ha nem akkor csak a konnektorból való kihúzás (teljes energiamentesítés) segít, és akkor életbe lép a kettes pont!???

4; Nemrég vettem egy új Külső modemet ami tökéletesen műkődik, és kaptam a tanácsot hogy a régi belsőt vegyem ki, mert felesleges. Hát kivettem amit azóta is bánok: mert mikor kivettem azóta nem műxik a hangkártyám először csak egy furcsa recsegés volt, most már az sincsen, dugdostam már mindegyik slotba, a windows nem ismerte fel, hiába tettem rá a telepítő programot akkor se jó… Pedig látszólag nincsen rajta semmi kűlsérelmi nyom..

5; És az uccsó: egy három részre particionált vinyót hogy kell formatálni?

Amit a gépemről tudni kell;
Intel Celeron II. 433Mhz Proci
40Gb vinyó
Abit alaplap
Dvd olvasó, Cd-író
Matrox G400 16Mb Videókártya
Sb Live! 128 Hangkártya

Windows 98SE

A segítséged előre is köszi…
Légy szíves e-mailben válaszoljál:
viktor@avh.hu

És lehetőleg minél előbb… KÖSZI!