megvédjükahazát Creative Commons License 2002.04.10 0 0 3
Barátaim!

Nem elég e-mail-eket küldözgetni, és fórumokba irkálni. Beillesztem azt a röplapot (sajnos nem tudom wordben) amit tegnap osztogattak a TF-nél.

A következő a teendő:

1. A mellékelt röplapot először is tedd át wordbe, formázd meg, majd küldd tovább, más embereknek.

2. A röplapot nyomtasd ki 15-20, vagy ha tudod több példányban, és helyezd el lakóhelyed környékén, vagy rakd be postaládákba, vagy a házban ahol laksz. Az is egy megoldás, ha a reklámanyagok közé teszed, bár nem a legjobb. Ha bátor vagy, akkor ki is ragaszthatod, de csak olyan helyekre, ahol szabad ragasztani. Egyedül ne állj neki ragasztani!!! Ne felejtsd, csak olyan helyeken rakd ki, ahol lesz második foruló. Ha lehet, juttasd el más városokba is!

Tehát, amit másolj ki:

Válasszatok!

Tényleg vissza akarod szavazni az MSZP-t a hatalomba? Mert akkor ne csodálkozz, ha utána:

 ismét emelkedni fog az infláció, mert az MSZP állítása ellenére nem az átlagemberek, hanem a gazdagok bankárok érdekeit helyezi előtérbe, és az infláció mesterséges emelése miatt a lakás- és egyéb kölcsönök
kamatai az egekbe szöknek

 az adósávokat megint módosítják, csak nem úgy, ahogy ígérték, hanem a Bokros csomag mintájára, így megint az emberek járnak rosszul

 kapna is a nyugdíjas egyszeri 19 000 Ft alamizsnát, de ez nem lenne elég semmire a magas infláció miatt. Gondoljunk az MSZP azon kijelentéseire, miszerint „megállítaná a forint mesterséges erősítését”

 a gyógyszerárak felszabadításával, amellyel az MSZP a gyógyszerész-lobbinak akarna kedvezni, hiszen lekötelezettje annak, a gyógyszerek árai az egekbe szöknének. Magyarázatul az szolgálna, hogy „az így befolyt jövedelmekből tesszük rendbe az egészségügyet.

 a lakáshitelek kamatai az egekbe szöknének, hiszen az MSZP elmondaná, hogy „másképp az állam nem tud garanciát vállalni”

 40 %-os gázáremelés következik, a MOL részvényeinek tőzsdei szárnyalása ennek az MSZP ígéretnek az eredménye

 Az MSZP nem szavazta meg a diákhitelt, a TB-járulék csökkentését, a fogmegtartó kezelések ingyenességének bevezetését, a Btk. szigorítását, a kábítószerek használatának visszaszorítására irányuló javaslatokat!!! Az, hogy most mit mondanak, lényegtelen! Gondolkozz, ne dőlj be a manipulátoroknak!

Van mit félteni, erre gondolj, amikor szavazol!

Előzmény: HoKr (2)