alfredoo Creative Commons License 2002.04.10 0 0 53
mondolat

azt hiszem egyetertunk idom sincs hosszan irni

az altalad felsoroltakkal peldaul lendvay tul sok bajom nincs. a tobbiekkel sem. bizonyitsak be magukat fogadtassak el magukat mindenkivel. hogy a kovetkezo szavazaskor ha ellenuk szavaznak akkor mondjatok azt hogy ugyan ezek a faszik is jok de a fidesz meg jobb lesz. en most ezt mondtam. tehat bennem nincs haborus vagy. demokracia van valtogazdalkodas.

tehat a kivagott szivu emberke gyereke nyugodtan gyujthasson gyertyat.

nem remeny kell hogy majd negy ev mulva mi jovunk hanem orom hogy uj kormanya van az orszagnak. es negy ev mulva lehet hogy en orulhetek az uj fidesz kormanynak. vagy koalicionak vagy akarminek. es osszeszamoljuk hogy 25%-kal vagy 40-el jobban elunk. ennek van ertelme. es hogy ne ehezzen senki. es hogy nagyobb legyen az eselyegyenloseg. es legyen munka.

es hogy koszonthesse az orszag az uj kormanyt (akarmilyen) kokardaval. es durranjanak a pezsgok. ne siras legyen a duna ket partjan.

ugye egyszeru!!!!

nem riogatni. dolgozni. vitatkozni. ervelni. kormanybol es ellenzekbol.

szerintem a jelenlegi kormany inkabb tett mint ervelt. de ezt be is vallotta. nem vitatkozott. szerinted 4 evenkent eleg egy beszelgetes a kormanyfo es az ellenzek vezeto ereje kozott?
david ibolyaval tobbet targyalt orban viktor mint kovacs laszloval. miert? nem eleg nagy part az mszp? nem lehetett volna leulni veluk egy uveg sor mellett? focimeccs utan? vagy legalabb ugy tenni mintha leultek volna?

Előzmény: mondolat (52)