Ms Ego Creative Commons License 2002.04.10 0 0 240
Póli!

Kicsit összezavarodtál az érvelésedben, először dupla példányszámról beszélsz, utána hatszor annyiról. Visszakérdezek, te honnan veszed ezeket a számokat?

Én a Nemzetről írtam, nem a Fórumról, és abban sem nem zsidóznak, se antiglobalizációs cikkek nem jelennek meg, tehát nem voltál túl meggyőző.

Sejtem mire gondolsz, amikor a baloldal keresztény értékrendjére célzol, égtek a vágytól, hogy jegyzeteket készítsenek a prédikációkról, mint a régi szép időkben, igaz, Póli! Az egyetlen, aki az MSZP-ben felvállalta vallásosságát, az Németh Miklós volt, akit Kovács furkós bottal zavart el a környékről is. A Fidesz nem rekesztett ki senkit a magyar értékrendből, várta, hogy a "konstruktív" ellenzék is felvállalja a nemzeti/ország érdekből hozott intézkedéseket, csak a srácok úgy gondolták, hogy inkább következetesen leszavaznak mindent, kivéve Szűröst és két részeg képviselőt, aki rossz gombot nyomott meg, de ne félj, ők már megkapták méltó büntetésüket.

wupiupi gratula :). Kár, hogy a retorika és a kommunikációs képesség a jobboldal szégyelnivaló, sunyi eszköztárába tartozik, pedig egy összetett mondat helyes megfogalmazása helyett, fontosabb lenne, hogy a mondanivaló "szívből jöjjön".

Előzmény: Póli (237)