xyz4567 Creative Commons License 2002.04.09 0 0 40
Kedves hüjjepatikuss!
Hozzászólásodat indított arra, hogy én is egy hasonló "felhívást" fogalmazzak meg, remélem érteni fogja, akinek van füle a hallásra:

"Azokra a józan emberekre számítunk, akiknek nem vezérre van szükségük. Vezért, apát, atyát, atyuskát a gyenge, önállótlan felnőtt emberek keresnek maguknak.
Nekünk az erős, határozott egyéniségek kellenek, akik maguktól is tudják mit akarnak csinálni, nincsen szükségük arra, hogy azt valaki megmondja, vagy netán előírja nekik. Akik azt akarják, hogy hagyják őket békén. Akik demokraták és demokráciát akarnak.
Azokra számítunk, akik anélkül is tudják magukról, hogy magyarok, hogy azt percenként bizonygatniuk kellene, nincsen üldözési mániájuk.
Akik abban hisznek, hogy az ország, és benne minden egyes lakójának a jövője a nyitottság, a befogadás, nem pedig a bezárkózás, az eltérő gyűlölete. Egyáltalán: szeretni akarnak és nem gyűlölködni.
Akik tudják, hogy csak akkor emelkedhet tovább az ország, ha integrálódik, ami nem a megszűnést, beolvadást, hanem a jelen korhoz való alkalmazkodást, a továbbélést biztosítja. Akik nem akarnak dinoszauruszként viselkedni és nem akarnak a dinoszauruszok sorsára jutni.
Akik ugyanúgy gondolkodnak, mint egy hasonlóan kritikus helyzetben első királyunk: ha nem vesszük fel környezetünk szokásait, akkor elpusztulunk. Akik Hunniát is Pannóniává szeretnék végre változtatni! Akik a nyitottságtól nem félnek, mert azt saját javukra tudják fordítani. Akik elég hosszú ideig éltek bezárva és tudják, hogy az milyen.
Akik nem folyamatos politikai cirkuszt akarnak látni maguk körül, elegük van a melldöngetésből, (száj)hősködésből. Akik nem kérnek a kormány(őrök) szaglászásából! Akik tudják mit jelent, ha a "fortélyos félelem igazgat"! A politikáról, a politikusokról csak négyévente akarnak hallani, közben el is akarnak feledkezni róluk, nyugodtan, csendesen, tisztességesen gyarapodni szeretnének.
Akik nem a "karizmatikus" politikusoknak, hanem a saját józan eszüknek hisznek.
Akik számára az igazság és a tisztesség sokat jelent!
Egyszóval: ne hagyjuk magunkat becsapni mi, normális emberek, mert azért mégiscsak mi vagyunk a hallgatag többség, és mindig is mi leszünk többségben."
Üdv.: xyz

Előzmény: Törölt nick (30)