Koravén Karaván Creative Commons License 2002.04.09 0 0 26
Mi az hogy nagyon-magyar? Valaki vagy magyar, vagy nem az. Mi az, hogy nagyon-vallásos? Valaki vagy vallásos vagy nem az. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki hogy érez és azt hogy mutatja ki!
Mi az, hogy választási jelkép a kokárda? Egy PÁRT sem kérte, hogy hordjuk. Ha mindenki hordaná, az kb annyit jelentene, mint a Soros-hajó a hídot: Egy hajoban evezünk! De nem! Az ellenzék kikérte magának a "kirekesztést". Amit Kovács a Pokorni-vitán tett, ti. hogy kitűzte a kokárdát, azt kellett volna tennie mindenkinek. Akinek nem tetszik, természetesen nem teszi ki, de ne legyen számára vörös posztó, ha valaki hordja. Tovább megyek: ne is inzultálja azokat!!!

Ami a Széchenyi-filmet illeti: nekem attól fordul fel a gyomrom, hogy senki nem látta, de már határozott véleménye van róla, és másokkal versenyzik annak mocskolásában.

Én is római katolikus vagyok, de nem járok templomba. Ezt úgy szokták mondani, hogy nem gyakorolja a vallását. Én inkább azt mondom, hogy nem hiszek Istenben, mint intézményben. A többi viszon csak rám tartozik.

Előzmény: Little Boy (23)