kedvencnap Creative Commons License 2002.04.09 0 0 22
A kormány a helyén van, csapataink harcban állnak! Küldd tovább!
"Orbán Viktor azt üzente, nem elég a regimentje, ha még egyszer azt üzeni,
mindenkinek el kell menni!
Éljen a haza!
Add tovább 5 hazafinak!"

Szerintem viszont a hazafiasság pártállástól független. Hazafi az, aki annak tartja magát, szereti a hazáját, ennek megfelelően érez és gondolkodik. Vannak olyan hazafiak akik a FIDESZ, mások az MSZP, megint mások az SZDSZ stb. mellé tették az x-et. Én az MSZP-re szavaztam, de ettől hazafias érzéseim nem lettek sem gyengébbek, sem erősebbek. A hazafiasság egyébként nem mérhető, de nem is befolyásolhatják olyan dolgok, mint például hajszín, magasság, szegfű vagy kokárda a kabáton.
A barátaim között van fideszes és van emeszpés, de ezen kívül még sok más, sokkal fontosabb dolog is jellemzi őket és ez a sok más összeköt minket. Szomorú, ha valaki annak alapján ítéli meg embertársait, hogy az kire szavaz. Emberek tömegét általános értékítélettel illetni pedig az egyik legegyszerűbb dolog, viszont nincs értelme, mert mindannyian különbözőek vagyunk (és ez jó). Ismeretlen emberekről pedig nem mondok véleményt, mert nagy a tévedés kockázata. Ezt könnyű beláthatja mindenki.
Az biztos, hogy mindenki az ország, a haza javát akarja, a széthúzás viszont nem azt szolgálja. Csupán a véleményünk különbözik, az is talán csak egy bizonyos területen, a politikában. Nekem ez még kevés ahhoz, hogy elforduljak valakitől. Az ember életének ez csak egy nagyon apró szegmense, nem hiszem, hogy emiatt érdemes volna acsarkodni egymásra. Kár a gőzért!!!
Mindenkinek a véleménye és érzelmei megérdemlik a tiszteletet!

Zsu